Ünlü sanatçı Ahmet Özhan'dan linç çetesine tokat gibi cevap: Hazmedemeyenler rahatsız!

“Ekonomi kötüye gitsin, ülke yıkılsın istiyorlar. Dolar da dahil hiçbir hükümdarlığın altına girmeyiz. Gerekirse yediğimiz ekmeği yarıya düşüreceğiz” sözleri nedeniyle sosyal medyada linç edilen Ahmet Özhan linç tayfasına meydan okudu. Özhan, “Nefes aldığım sürece inandığım şeyleri söylemeye devam edeceğim. Terbiye sınırını aşmayan eleştirilere açığım ama hakaret edeni savcılığa vereceğim." dedi.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2021, 07:00 Güncelleme 30 Aralık 2021, 07:26
Ünlü sanatçı Ahmet Özhan’dan linç çetesine tokat gibi cevap: Hazmedemeyenler rahatsız!

İÇİNDEKİLER

Ahmet Özhan, geçen hafta sonu Sabah Pazar ekine röportaj verdi. Usta sanatçı söyleşide "Ekonomi kötüye gitsin, ülke yıkılsın istiyorlar. Biz Orta Asya'dan beri devlet kuruyoruz.



HİÇBİR HÜKÜMDARLIĞIN ALTINA GİRMEYİZ

Dolar da dahil hiçbir hükümdarlığın altına girmeyiz. Gerekirse yediğimiz ekmeği yarıya düşüreceğiz, bunun mükafatını da alacağız" dedi.



Özhan, devletine sahip çıkan bu sözleri nedeniyle sosyal medyada linç edildi.

'RAHATSIZ OLDULAR'
Sabah'ta yer alan habere göre, sanatçı, olayla ilgili konuştu."Terbiye sınırını aşmayan eleştirilere açığım ama hakaret edeni savcılığa vereceğim" diyen Özhan, şöyle devam etti: "Nefes aldığım sürece inandığım şeyleri söylemeye devam edeceğim.



Dolar tahribatıyla yerlerde sürüklenecek bir ülke olmadığımızı ifade ettim. Bu kimi rahatsız edebilir? Türkiye'nin vakur, haysiyetli ve dik duruşunu çekemeyenler, bunu hazmedemeyenler söylemimden rahatsız oldu. Ahlaki düşkünlük içindeki o gruba üzülüyorum."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN