Dinçer Güner kimdir? Dinçer Güner kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Katıldığı televizyon programında skandal bir gaf kullanan Dinçer Güner sosyal medyada gündem oldu. Bu kapsamda binlerce kişi arama motorları üzerinden Dinçer Güner hakkında araştırmalara başaldı. Peki, Dinçer Güner kimdir? Dinçer Güner kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Aralık 2021, 16:54 Güncelleme 20 Aralık 2021, 18:11
Dinçer Güner kimdir? Dinçer Güner kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Televizyon programında skandal bir ifade kullanan Dinçer Güner sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Dinçer Güner'in hayatına dair detaylar bu gelişme sonrası araştırılıyor. Peki, Dinçer Güner kimdir? Dinçer Güner kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

29 Nisan 1984 İstanbul doğumlu Dinçer Güner 37 yaşındadır. En büyük hobisi olan astrolojiyi profesyonel işe dönüştürmek için ileri seviye astroloji dersleri alan Dinçer'in, söz konusu alanda birden fazla kitabı bulunuyor.

Güner kurmuş olduğu astroloji bloğunda gökyüzü olaylarından ve insanlar üzerindeki etkilerinden bahsediyor. Ayrıca bireysel danışmanlık, seminer ve astroloji alanında eğitim de veriyor.

Zaman zaman televizyon programlarına da konuk olan Dinçer'in, birden fazla dergi ve gazetede yazıları yayımlanıyor.

Güner kendi kurduğu astroloji bloğunda gökyüzü olaylarını ve insanlar üzerindeki etkilerini yazıyor. Bireysel danışmanlık, astroloji alanında eğitim ve seminerlere devam ediyor.