Survivor şampiyonu kafa karıştırdı! İlayda Şeker'in sevgilisi İsmail Balaban önce paylaştı sonra sildi! Eski aşkı gündeme geldi

Survivor şampiyonu kafa karıştırdı! Survivor 2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan İsmail Balaban, annesinin 'yılan' dediği Gamze Atakan'dan ayrılarak programdaki takım arkadaşı olan İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşerken Pehlivan lakaplı İsmail Balaban’dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Balaban'ın Twitter hesabından yaptığı ancak bir süre sonra sildiği paylaşım takipçilerinin kafasını karıştırdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Aralık 2021, 01:26 Güncelleme 16 Aralık 2021, 01:26
Survivor şampiyonu kafa karıştırdı! İlayda Şeker’in sevgilisi İsmail Balaban önce paylaştı sonra sildi! Eski aşkı gündeme geldi

İÇİNDEKİLER

Survivor 2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan İsmail Balaban, annesinin 'yılan' dediği Gamze Atakan'dan ayrılarak programdaki takım arkadaşı olan İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İkilinin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşerken Pehlivan lakaplı İsmail Balaban, sosyal medya hesabında şaşırtıcı bir paylaşımda bulundu.

Balaban'ın Twitter hesabından yaptığı ancak bir süre sonra sildiği paylaşım takipçilerinin kafasını karıştırdı.

"YANLIŞ İNSANA GÜVENMİŞ"
Pehlivan'ın paylaşımında kullandığı "Yanlış insana güvenmiş" ifadeleri, bir kısım sosyal medya kullanıcısı tarafından eski sevgilisi Gamze Atakan'a gönderme olarak yorumlandı.

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı ise paylaşımı yeni sevgilisi İlayda Şeker'e bir sitem olarak değerlendirdi.

NE OLMUŞTU?
Yarışmacı İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, telefonda oğlunun nişanlısı için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" şeklinde konuşmuş ve sözleri gündem olmuştu.

Öğrendikleri karşısında büyük şok yaşayan İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban, Instagram hesabından bir açıklama yaptı ve annesinin yanlış anlaşıldığını belirtmişti.

Survivor 2021'de İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki konuşması sonrası ikili arasında bir görüşme gerçekleşmişti.

Görüşmede Atakan, Balaban'a "Çok talihsiz bir olay oldu. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü. Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu. 'İsmail zaten başarıyla yarışacak' bir insan dedim. Dışarıdan ona söylemişler. Bunlar sen geldiğinde konuşulacak şeyler. İletişim kurmamım tek amacı bunları kafana takmamanı istiyorum. Bir anda bana cephe oldular, anlamadım. Ben senin bırakıp gittiğin Gamze'yim. Sürekli seni izliyorum, sen yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Cidden bırakıp gittiğin Gamze kimse şu an ben oyum. Tek istediğim içine kurt düşmesin. Küçük bir anlaşmazlık" demişti.

İsmail ise yaptığı açıklamada "Annemin bu konudan yapacağını zannetmiyorum. Ortada bir sebep yokken böyle bir şey konuşulması bana mantıklı gelmiyor. Detayını annemle konuşmam lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından İsmail Balaban, yarışmanın ardından ilişkisini sonlandırarak takım arkadaşı İlayda Şeker ile yeni aşka yelken açmıştı. İkili bir süre aşklarını gizlemiş ancak sonra sosyal medyadan fotoğraflarını yayınlayarak iddiaları doğrulamıştı.

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ
Aşklarıyla gündemden düşmeyen ikilinin, sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı, "İsmail, İlayda'ya evlilik teklifi etti" iddialarına neden olmuştu. Şeker'in parmağındaki tektaş, görenleri şaşırtmıştı.

İDDİALI FOTOĞRAFLARINI KALDIRDI!
Survivor İlayda, İsmail Balaban ile aşklarını ilan ettikte sonra sosyal medya hesabında değişikliğe gitmişti. Daha önce iddialı paylaşımlarda bulunan Şeker'in, Balaban'ın isteği üzerine bazı fotoğraflarını sildiği iddia edilmişti.

EVLİLİK YANITI
Her fırsatta Balaban'ın memleketi Antalya'ya giden İlayda, "Düğün ne zaman?" sorusunu, "Arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız? Ben Antalya'da yaşıyorum. Sizce neden?" şeklinde yanıtlamıştı.