Survivor 2022 All Star yarışmacıları kimler? Ünlüler ve Gönüllüler takımları… Survivor 2022 ne zaman başlayacak?

Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 All Star yarışmacıları kimler? Ünlüler ve Gönüllüler takımları belli oldu mu? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. Akşam kuşağında TV8'de yayınlanan fenomen yarışmalardan biri olan Survivor 2022 için nefesler tutuldu ve geri sayım başladı. Acun Ilıcalı Survivor 2022 kadrosuyla ilgili açıklama yapınca heyecanın dozunu daha da arttırdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Aralık 2021, 10:54 Güncelleme 16 Aralık 2021, 10:55
Survivor 2022 All Star yarışmacıları kimler? Ünlüler ve Gönüllüler takımları… Survivor 2022 ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Televizyon programını yakından takip eden izleyiciler tarafından Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Sorularının yanıtları sıklıkla araştırılıyor. Her yıl heyecanla başlaması beklenen fenomen yarışma TV8 akşam kuşağında yine izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran açıklama geldi ve kadroyla ilgili bilgileri paylaşınca merak edilemeye başlandı. Peki Survivor 2022 All Star yarışmacıları kimler? Ünlüler ve Gönüllüler takımları kesinleşti mi? İşte tüm bilgiler…

SURVIVOR 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Her yıl Ocak ve Subat aylarında başlayan Survivor yarışmasının, bu yıl da herhangi bir aksilik yaşanmadığı sürece bu tarihlerde başlaması bekleniyor. Henüz Acun Ilıcalı tarafından ise Survivor 2022 tarihi ile ilgili açıklama yapılmadı.

SURVIVOR 2022 ALL STAR YARIŞMACILAR KİMLER?

Uzun yıllardır ekranlarda olan Survivor'ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı, Survivor All Star ile ilgili kritik açıklamayı dün sosyal medya üzerinden yaptı. Ilıcalı paylaşımında "Survivor All Star için geri sayım başladı. All Star kadrosunu yarın sabah 11.00'de benim Instagram hesabımdan açıklıyoruz" dedi.

Ardından bugün tekrar yaptığı paylaşımda, kadroya bu sabah sürpriz bir ismin daha eklendiğini belirterek açıklama saatinin 12.00'ye çekildiğini belirtti.

Ilıcalı "İşte Survivor All Star Ünlüler Takımı. Tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim" notuyla yeni yarışmacıları açıkladı.

İŞTE SURVIVOR 2022 KADROSU:

ÜNLÜLER:

Adem Kılıçcı

Avatar Atakan

Furkan Kızılay

Mert Öcal

Sercan Yıldırım

Barış Murat Yağcı

Batuhan Karacakaya

Aycan Yanaç

Elif Yıldırım Gören

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Sema Aydemir

Birsen Bekgöz