Erdal Şeyda Lafçı kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Mesleği neydi? Gülçin Ergül'ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı öldü mü?

Hepsi Grubu'nun eski üyesi Gülçin Ergül, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. TIR'a arkadan çarpan çiftin aracı hurdaya dönerken Ergül kazadan sağ kurtuldu. Ancak sevgilisi Lafçı hakkında acı haber geldi. Peki Gülçin Ergül'ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı öldü mü? Erdal Şeyda Lafçı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Giriş Tarihi 15 Aralık 2021, 10:12 Güncelleme 15 Aralık 2021, 10:12
Erdal Şeyda Lafçı kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Mesleği neydi? Gülçin Ergül’ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı öldü mü?

İÇİNDEKİLER

Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden TIR'a arkadan çarptı. Feci kaza sonrası çiftin sağlık durumu merak ediliyordu. Lafçı hakkında kötü haber geldi. Peki; Gülçin Ergül'ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı öldü mü? Erdal Şeyda Lafçı kimdir, kaç yaşında, nereli?

GÜLÇİN ERGÜL'ÜN SEVGİLİSİ ERDAL ŞEYDA LAFÇI ÖLDÜ MÜ?

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde trafik kazası geçirdi. Kazada Lafçı hayatını kaybetti. Ergül ise hafif yaralandı.

ERDAL ŞEYDA LAFÇI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Erdal Şeyda Lafçı, Roka Tekstil'in kurucusudur. Grup Hepsi ile yollarını ayırdıktan sonra çalışmalarına yalnız devam eden Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile Mayıs ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, aşkı da sosyal medyadan fotoğraf ile ilan etmişti.

GÜLÇİN ERGÜL KİMDİR?

Ergül, 30 Ekim 1985'te İstanbul'da dünyaya geldi. Müziğe "Pera Güzel Sanatlar Akademisi"nde piyano eğitimi alarak başladı. Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçildi; Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas'ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda uzun yıllar çocuk sanatçı olarak performans gösterdi.

Orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde tamamladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünden mezun olarak lisans öğrenimini bitirdi. Uzun yıllar Britney Spears, Kylie Minogue, Mariah Carey, Justin Timberlake gibi dünya starları ile çalışmış çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile birçok dans tarzında çalıştı. Lise yıllarında özel şan dersleri almaya başladı.

Cemre Kemer, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı ile kurmuş oldukları "Hepsi" grubuyla beraber 3 albüm ve 2 single çıkardı. Birçok dizide Hepsi ile beraber konuk oyuncu olarak oyunculuk yaptı. Kısık Ateşte 15 Dakika sinema filminde rol aldı. Hepsi 1 isimli dizide 2 sezon boyunca "Gülçin" karakterini canlandırdı. Grup ile birlikte; Kral TV Ödülleri , PowerTürk Müzik Ödülleri , İstanbul FM, Jetix , Aslan Max gibi ödüllerin sahibi oldu.

HEPSİ GRUBU'NUN ÇIKIŞI

Müzik kariyerine Bravo (2011) isimli ilk solo mini albümü ile devam etti. Birçok jenerik ve jingle seslendirdi. Harun Kolçak'ın Çeyrek Asır albümünde seslendirdiği "Ağlat Beni" düeti ve klibi büyük ilgi gördü. Ergül, 2017'de "Yoga" hocalık eğitimini tamamlamıştır. 2019-2020 yıllarında Benimle Söyle yarışmasında Birce Akalay, Ayta Sözeri, Ferman Akgül, Metin Arolat, Melihat Gülses ve Ahmet Güvenç ile beraber ana jurilerden biri olarak görev aldı.

Kenan Doğulu ile birlikte İspanya'da düzenlenen 2020 Uluslararası ALFA Ödül'ünü kazandı. Müzik hayatı boyunca RedOne, Marek Pompetzki, Toni Cottura, Michel Zitron gibi dünyaca ünlü isimlerin yanında Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Mete Özgencil, Harun Kolçak, Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, İskender Paydaş, Bülent Aris, Süleyman Yüksel, Çelik gibi isimlerle de çalıştı.

Şarkıcının Erdal Şeyda Lafçı ile birlikte olduğu biliniyordu.