Bir ayrılık daha yaşanacak! 4. sezonu ciğer yakan Çukurova'da peş peşe vedalar! Bakın kimler gelmiş geçmiş

4. sezonu ciğer yakan Çukurova'da peş peşe vedalar! Bir ayrılık daha yaşanacak! Bakın kimler gelmiş geçmiş... Bir Zamanlar Çukurova'ya 3. ve 4. sezonda pek çok değerli isim senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Fekeli, Demir, Yılmaz ve Hünkar'ın vedaları izleyicileri kahrederken kadroya Hakan, Abdülkadir gibi karakterler dizide dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kulislerde son olarak diziye bir ismin katılacağı bir ismin de veda edeceği dile getirildi. Hal böyle olunca akla 116. bölüme kadar yer alan isimler geldi. takvim.com.tr olarak ilk bölümünden bu yana diziye veda eden, sevilen tüm karakterleri ve o karakterleri canlandıran oyuncuları kapsamlı bir şekilde listeledik.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2021, 07:36 Güncelleme 14 Aralık 2021, 07:36
Bir ayrılık daha yaşanacak! 4. sezonu ciğer yakan Çukurova’da peş peşe vedalar! Bakın kimler gelmiş geçmiş

İÇİNDEKİLER

4. sezona bomba gibi bir giriş yapan Bir Zamanlar Çukurova'da bu sezon Murat Ünalmış, Hande Soral ve Kerem Alışık'ın vedaları moral bozmuştu. Kadrosuna İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş gibi güçlü isimleri katan diziye bir ismin daha veda edeceği iddiası moral bozdu. Kulislerde konuşulan son iddialara göre kadroya bir isim katılırken bir isim de veda edecek. Dizide Gülten karakteriyle 4 sezondur milyonların beğenisini toplayan Selin Genç'in Çukurova'ya veda edeceği iddiası üzüntüye neden oldu. Hal böyle olunca akıllara ilk bölümden bu yana ayrılan isimler geldi. İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın 4 sezonluk macerasında diziye veda eden isimler

BİR VEDA DAHA

Güzel oyuncu Selin Genç Gülten karakteriyle çok sevildi. Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerini üzecek haberi Birsen Altuntaş duyurdu. Altuntaş, ünlü oyuncunun diziye veda etme ihtimali olduğunu belirtti.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN BAKIN KİMLER GELMİŞ GEÇMİŞ...

Yılmaz - Uğur Güneş

Hünkar - Vahide Perçin

Doktor Ümit - Hande Soral

Ali Rahmet Fekeli - Kerem Alışık

Doktor Müjgan - Melike İpek Yalova