Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic’in yeni aşka yelken açtığı iddia edilmişti! İlk açıklama geldi sosyal medyadan duyurdu

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic aşk orucunu bozdu! Mustafa Sandal ile 2008’de nikah masasına oturan ve 2018 yılında boşanan Sırp şarkıcı Emina Jahovic’in iş insanı Can Atay ile yeni bir aşka açtığı iddia edilmişti. Sırp şarkıcı Emina Jahovic, sosyal medya hesabında konuya ilişkin bir açıklamada bulunarak iddialara açıklık getirdi. İşte Emina Jahovic’in o açıklaması...

Giriş Tarihi 11 Aralık 2021, 23:46 Güncelleme 11 Aralık 2021, 23:46
Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic’in yeni aşka yelken açtığı iddia edilmişti! İlk açıklama geldi sosyal medyadan duyurdu

İÇİNDEKİLER

Sırp şarkıcı Emina Jahovic, Mustafa Sandal ile 2008'de nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten iki erkek evladı olan ikili, 2018 yılında ise 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanmıştı.

Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliğini sonlandıran Emina Jahovic hakkında atılan bir iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Emina Jahovic'in, Ertuğrul Atay'ın oğlu iş insanı Can Atay ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü.

İddiaların ardından gözler Emina Jahovic ile Can Atay'a çevrilirken ünlü şarkıcıdan jet hızıyla bir açıklama geldi.

İDDİALARI YALANLADI
Sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Emina Jahovic, şu ifadeleri kullandı: "Kadın haklarının ve saygının en çok konuşulduğu günlerde; hakkımda yine yanlış haberler yazıldığını üzülerek takip ediyorum.

Aslında isyanım ve üzüntüm en çok da sorusunu yanıtladığım, sokakta karşılaştığımda sohbet ettiğim ama her seferinde canımı acıtacak yanlış haber yapan magazin basınına.

Madem bana sormaya zahmet etmediniz, buradan açıklayayım: bahsi geçen kişi sadece arkadaşımdır. Ben 2 erkek çocuk annesi, günlerimi işime yoğunlaşarak geçiren, özgür bir kadınım. Bir sevgilim olduğunda bunu açıklamaktan da geri durmam.

Hakkımda bir haber yazarken biraz vicdanlı olmanızı, benim ve yazdığınız kişinin bir ailesi olduğunu düşünmenizi, saygı duymanızı rica ediyorum"