Masumlar Apartmanı'nın Esra'sının bir kızı olduğunu duyanlar şaştı kaldı! Esra Ruşan'ın eski eşi ünlü çıktı minik kızı bir fenomen

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz isimleri bulunduran Masumlar Apartmanı en çokta Esra Ruşan'a yaradı. Daha önce Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu, Vatanım Sensin, Tatlı Küçük Yalancılar gibi yapımlarda yer alan 38 yaşındaki güzel oyuncu asıl patlamasını Masumlar Apartmanı ile yaptı. Yaşından çok çok genç gösteren Esra Ruşan hakkında araştırma yapanlar eşinden boşandığını ve bir kızı olduğunu öğrenince şaştı kaldı. Esra Ruşan'ın dünyalar tatlısı kızı şimdilerde adeta bir fenomen.

Giriş Tarihi 08 Aralık 2021, 09:44 Güncelleme 08 Aralık 2021, 09:48
Masumlar Apartmanı’nın Esra’sının bir kızı olduğunu duyanlar şaştı kaldı! Esra Ruşan’ın eski eşi ünlü çıktı minik kızı bir fenomen

İÇİNDEKİLER

Masumlar Apartmanı'nın Esra'sının kızı tatlılığıyla sosyal medyanın yeni fenomeni! Esra Ruşan'ın eski eşi meğer... Masumlar Apartmanı'nın yıldızını parlatan isimlerinden biri de 38 yaşındaki güzel oyuncu Esra Ruşan oldu. Dizide kendisiyle aynı adı taşıyan Esra karakterine hayat veren Esra Ruşan sosyal medyada fazlasıyla dikkat çekiyor. Esra Ruşan'ın Instagram hesabı biraz kurcalandığın da ise karşınıza dünyalar tatlısı minik kızı çıkıyor. İşte haberin detayları...

Esra Ruşan, Kars'ta doğdu ve eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Uzun soluklu Arka Sokaklar dizisiyle oyunculuğa adım atan Ruşan, sonrasında popüler dizilerde yer alarak adını duyurdu.

Ruşan, 1983 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezun olan isim, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuğa başladı.

Esra Ruşan, Vatanım Sensin ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok dizide oynadı. 2012'de Ustura Kemal, 2020'de Masumlar Apartmanı dizileri kadrosunda yer aldı.

Yeni projelerde yer almaya devam ediyor. Esra Ruşan, 1.68 cm boyunda ve 58 kilodur.

Esra Ruşan bir dönem yönetmen Fatih Gök ile evliydi. Çift 2020 yılında yollarını ayırdı. 2 yaşında bir kızları bulunan çift, anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme, çocuğun velayetini anneye verdi.

Özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan Esra Ruşan'ın kızını görenler şaşıp kalıyor.

İşte başarılı oyuncu Esra Ruşan'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı:

Sosyal medyayı epey aktif kullanan Esra Ruşan, Instagram hesabından, zaman zaman kızıyla kareleri paylaşıyor.

Esra Ruşan'ın dünyalar tatlısı kızı sosyal medyanın yeni fenomeni.