Bircan Bali neden yok? Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, ne zaman dönecek? Söylemezsem Olmaz Bircan Bali nerede?

Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali şoku yaşanıyor. Bircan Bali'nin programda olmaması izleyenlerin dikkatini çekti. Bu gelişmelerin ardından programın sıkı takipçileri, Bircan Bali neden yok? Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? Söylemezsem Olmaz Bircan Bali nerede? Sorularının yanıtını araştırıyor. Bircan Bali sosyal medya hesabı üzerinden son dakika açıklama yaptı. İşte tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2021, 10:04 Güncelleme 06 Aralık 2021, 11:37
Bircan Bali neden yok? Bircan Bali Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı mı, ne zaman dönecek? Söylemezsem Olmaz Bircan Bali nerede?

İÇİNDEKİLER

Söylemezsem Olmaz programını izleyenler programın tüm detayların merak ederken Bircan Bali'nin programdan ayrılıp ayrılmadığını merak etti. İzleyiciler, Bircan Bali neden yok? Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, ne zaman dönecek? Söylemezsem Olmaz Bircan Bali nerede? Sorularına yanıt arıyor. İşte cevabı...

Söylemezsem Olmaz Bircan Bali neden yok?

Bircan Bali sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bali açıklamasında, "Sağlık sorunlarımdan dolayı bugün yayında olamayacağım. Gıda zehirlenmesi yaşadım fakat sonrasında yoğun bir kemik ağrısı oldu. Koronadan şüpheleniyoruz. Test yaptırmadan gitmek istemedim. Negatif görülürse sizlerleyim inşallah."

SEREN SERENGİL'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Seren Serengil, Bircan Bali'nin programda olmamasıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte Seren Serengil'in yaptığı açıklama;

"Bugün partnerim Bircan Bali rahatsız o da benim gibi. Hafta sonunu serumlarla geçirdi. Ben yine cengaver geldim ama o gerçekten gelemedi."

bugün"BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Muğla Üniversitesi'nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana'dır.

Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile aşk yaşamaya başladı.


Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile Eylül ayında nikah masasına oturdu.