Ada Masalı ne zaman bitecek? Ada Masalı 25. bölümde final mi yapacak? Ada Masalı final mi yapıyor?

Ada Masalı dizisiyle ilgili hayranlarını üzen açıklama yapıldı. Dizinin 25. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi verildi. Peki, Ada Masalı final mi yapıyor? Ada Masalı ne zaman bitecek? Ada Masalı 25. bölüm final mi yapacak? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 02 Aralık 2021, 10:58 Güncelleme 02 Aralık 2021, 10:59
Ada Masalı ne zaman bitecek? Ada Masalı 25. bölümde final mi yapacak? Ada Masalı final mi yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Star ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı hakkında son gelişmeler diziseverler tarafından takip ediliyor. Dizinin 25. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi verildi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaryosunu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'ın kaleme aldığı Ada Masalı dizisi haftaya final bölümüyle ekranlara gelecek. İzleyiciler arama motorlarında, Ada Masalı final mi yapıyor? Ada Masalı ne zaman bitecek? Ada Masalı 25. bölüm final mi yapacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

ADA MASALI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Star TV'de yazın başlayan ve kısa sürede çok sevilen Ada Masalı için karar verildi. Proje diğer dizilerle aynı kaderi yaşayacak.

Yayıncı kuruluş yazın yayınlanmaya başlanan Ada Masalı dizisi için final kararı aldı. Kadrosunda Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi Aralık ayında ekranlara veda edecek.

Alınan bu karara Ada Masalı dizisinin hayranları final kararına tepkilerini sosyal medyadan pek çok yorum yaparak gösterdi.

24. BÖLÜM KONUSU

Otelde çıkan kargaşa sırasında bebeğin ortadan kaybolması herkesi endişelendirirken Haziran ile Poyraz Hanife ve bebeğinin peşine düşer.

Nehir Okan'la yakınlaşmaya başlarken Suzan, Sadık için bir tehdit olmaya devam eder. Biricik, Beyazıt'ın kıskançlığından rahatsız olurken Beyazıt ise Biricik'in istediği gibi biri olmak için Görkem'den dersler alacaktır.

Alper ve Melisa çiftini evliliğin ilk günlerinden bazı zorluklar beklerken onlara yardım eli Selma ve Fatih çiftinden gelecektir. Zeynep ise hastalığının bilinmesini istemezken hiçbir şey beklediği gibi gitmez.

ADA MASALI OYUNCULARI KİMLER?

Ayça Ayşin Turan : Haziran

Alp Navruz : Poyraz Ali Özgür

Nihan Büyükağaç : Selma

Beril Pozam : İdil

Cem Anıl Kenar : Hakan

Rami Narin : Alper

Özge Demirtel : Biricik

Merve Nur Bengi : Melisa

Bülent Çolak : Görkem

Bedia Ener : Aliye

Mesut Özkeçeci : Doygun

İpek Tenolcay : Zeynep

Fatih Yücebağ : Sadık

Bensu Begoviç : Duygu

Eren Devrim : Mert

Mustafa Aran : Burak

İlkay Akdağlı : Latif Başkan

Efe Adabaş : Ateş

ADA MASALI KONUSU NE?

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo'daki pozisyon için patronu Doygun'la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası'na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada'nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz'la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. Çok sevdiği İstanbul'a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada'da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz'a bir teklifle gider.