Hırsızlık iddiası başına dert oldu! Gülşah Saraçoğlu harekete geçti Deniz Akkaya’ya yine mahkeme yolu gözüktü

Deniz Akkaya, Bircan Bali ve Seren Serengil ile birlikte sunuculuğunu üstlendiği bir magazin programında Selin Ciğerci'nin bir gece kulübünde hırsızlık yaptığını ve görüntülerinin elinde olduğunu öne sürmüştü. Açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Akkaya, daha sonra ise programında modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Nükhet Duru'nun hizmetlisinin parasını çaldığını iddia etmişti. Saraçoğlu, o sözleri affetmedi ve iftiraya maruz kaldığını ileri sürerek Deniz Akkaya'yı savcılığa ihbar etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Kasım 2021, 18:58 Güncelleme 29 Kasım 2021, 18:58
Hırsızlık iddiası başına dert oldu! Gülşah Saraçoğlu harekete geçti Deniz Akkaya’ya yine mahkeme yolu gözüktü

İÇİNDEKİLER

Selin Ciğerci'nin bir gece kulübünde hırsızlık yaptığını ve görüntülerinin elinde olduğunu öne süren manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde ise modacı Gülşah Saraçoğlu hakkında skandal bir iddia ortaya attı.

GÜLŞAH ARAÇOĞLU'NU HEDEF ALDI
Selin Ciğerci hakkında yaptığı açıklamaların ardından 3 gün zorlama hapse çarptırılan Deniz Akkaya, yorumculuk yaptığı magazin programında Gülşah Saraçoğlu'nu hedef aldı.

SAKADAL İDDİA!
Deniz Akkaya, Bircan Bali ve Seren Serengil ile birlikte sunduğu programda şunları söyledi: "Çok sevdiğim bir dostumun evine kahve içmeye gittim. Kahveyi getiren hanımefendi senelerce Nükhet Duru'nun evinde çalışmış.

Bu kadın döndü bana dedi ki 'Deniz hanım siz modacı Gülşah Saraçoğlu'nu çok seviyorsunuz ama o benim paramı çaldı. Hem de Nükhet Duru'nun evinde... Paramı kasaya koymuştum. Hayatım boyunca biriktirdiğim bütün paramdı o. Hatta o parayla Fulya'da kendine bir yer açtı.

Nükhet hanıma söyledim ama bir şey yapmadı. Çünkü araları çok iyiydi. Evde çalışan hiç kimse Saraçoğlu ile Duru'nun arasına giremiyordu.' İşte kadının bana söyledikleri bunlar. Ben bu olayı tam 1 yıldır biliyorum"

İFTİRA ATIYOR
Sabah'ta yer alan habere göre; Deniz Akkaya'nın iddiaları ardından modacı Gülşah Saraçoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.