SON DAKİKA! Rahmi Özkan'ın ablası Melahat Güney kimdir, öldü mü, neden öldü? Avukat Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Avukat Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Rahmi Özkan'ın ablası öldü mü? Rahmi Özkan'ın ablası kimdir, neden öldü? soruları gündemde yer alıyor. Son dakika haberine göre Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Avukat Rahmi Özkan ile ilgili üzücü haber yaşandı. Müge Anlı Özkan'ın ablası Melahat Güney'in hayatını kaybettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2021, 10:51 Güncelleme 26 Kasım 2021, 11:06
SON DAKİKA! Rahmi Özkan’ın ablası Melahat Güney kimdir, öldü mü, neden öldü? Avukat Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yorumcu olarak yer alan Avukat Rahmi Özkan bugünkü programa katılmadı. Müge Anlı Rahmi Özkan hakkında acı haberi duyurdu. Anlı'nın Özkan'ın ablasının vefat ettiğini açıklamasının ardından Avukat Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Rahmi Özkan'ın ablası öldü mü? Rahmi Özkan'ın ablası kimdir, neden öldü? soruları gündeme geldi. İşte cevapları...

RAHMİ ÖZKAN'IN ABLASI MELAHAT GÜNEY KİMDİR, ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ?

Rahmi Özkan'ın ablası Melahat Güney bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Güney'in vefat ettiğini açıklayam Müge Anlı, "Çok değerli avukatımız Rahmi Özkan'ın ablası Melahat Güney nir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti." dedi.

Anlı açıklamasının devamında şunları şöyle;

"Oruç Baba'nın yanında evi var diye bahsediyorduk hatırlar mısınız? Beni de en son iftara çağırmıştı. Canım benim nurlar içinde yatsın. Rahmi Hoca'nın da başısağolsun, ailesine Allahtan sabır ve başsağlığı dilerim."

RAHMİ ÖZKAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Hüseyin Rahmi Özkan, 1939 Şanlıurfa doğumludur. Liseyi Diyarbakır'da, üniversiteyi de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okumuştur.

Fakültedeyken talebe derneklerinde gösterdiği sosyal çalışmalar nedeniyle üniversitelerin üst teşekkülü olan Rahmi Özkan, Milli Türk Talebe Birliği genel kuruluna hukuk fakültesi delegesi olarak iştirak etti, önce Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı'na, daha sonra da Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı'na 1961 yılında seçildi ve bu görevini 1963 yılına kadar devam ettirdi.

1963- 1965 arasında askerlik görevini yedek subay olarak yaptı. 1966 yılında hukuk fakültesinde derslerine dönerek 1969 Şubatında mezun olmuştur. 1970 yılında yazıhanesini açarak İstanbul Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başladı.

Yıllar önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programına konuk olarak katılan Rahmi Özkan, Serap Ezgü'nün programında danışman olarak görev yaptı.Müge Anlı'nın televizyonda sunduğu "Tatlı-Sert" isimli bir programının avukatlığını üstleniyor.

İLK ACISI DEĞİL! 2 YIL ÖNCE DE YEĞENİNİ KAYBETMİŞTİ

Müge Anlı'daki avukat Rahmi Özkan'ın yeğeni Deha Uğur 2019 yılında vefat haberi ile gündeme geldi. Hafta başında canlı yayını bu üzücü haber ile açan Müge Anlı, canlı yayında Rahmi Özkan'ın canlı yayına gelemediğini açıklayınca ortaya çıkan üzücü haber herkesi kahretmişti. Uğur'un akciğer kanserine yenildiği öğrenildi.

Başsağlığı mesajları ve aramaları için teşekkürlerini ileten, cenazeye katılan eşine dostuna, tanıyan tanımayan herkese Müge Anlı canlı yayınında seslenen avukat Rahmi Özkan, gözyaşlarına hakim olamadı.

O anlar Müge Anlı ve izleyicileri derinden etkiledi. Ülkemizin gelenek, görenek, örf ve adetlerine değinen Rahmi Özkan teşekkürlerini iletirken gözyaşlarına boğulunca Müge Anlı devreye girdi.