Biletini çat diye kesti tezgahını dağıtacak! Yargı'da Ceylin'e felaketi getirecek gelişme yaşandı!

Yargı'da Ceylin'e felaketi getirecek gelişme yaşandı. Ilgaz'ın Ceylin'e "Delirtmek mi istiyorsun sen beni?" sözlerini sarf ettiği Yargı 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İkili arasında son bölümde tartışmalar yaşanmış ve Ceylin, Ilgaz'la neden birlikte olamadıklarını anlatmıştı. Aralarındaki farkı anlatan Ceylin, ona zarar vermekten korkarak mesafe koymuştu. Engin, avukatı olması için teyzesi Seda'yı yanına çağırıp iş birliği teklif etmişti. Yeni bölümde Ceylin'e felaketi getirecek gelişme yaşanırken Eren, Pars, Çınar ve Yekta; karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamaya başlayacak.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2021, 15:26 Güncelleme 27 Kasım 2021, 15:26
Biletini çat diye kesti tezgahını dağıtacak! Yargı’da Ceylin’e felaketi getirecek gelişme yaşandı!

İÇİNDEKİLER

Bu hafta 11. bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam edecek Yargı dizisinde yaşanan bomba gelişmeler şok etkisi yaratacak. Geçen hafta gözyaşları sel olmuş, Ceylin ve annesi arasında duygusal anlar yaşanmıştı. Annesi, Ceylin'e şimdiye kadar çok haksızlık ettiğini söyleyerek, ondan kendisini affetmesini istemişti. Çınar ve Engin uzun zaman sonra hesaplaşmıştı. Katilin Engin olduğunu öğrenen Çınar, onun yüzünden yaşadıklarını unutamıyor ve öfkesini ondan çıkarmaya çalışmıştı. Yargı 11. bölümde Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra bittiğini zannettikleri kabusun aslında yeni başladığını fark edecek.

HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR

Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra; bittiğini zannettikleri kâbusun aslında yeni başladığını fark ederler.

Engin'in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı vardır. Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde durmaktadır.

Eren, Pars, Çınar ve Yekta; karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamaya başlarlar.

Ancak bu süreç hepsini beklemedikleri kadar büyük sorularla ve sürprizlerle baş başa bırakacaktır. Acaba içlerinde derin bir yerden yükselen öfkelerini kontrol edebilecekler midir? Yoksa bu öfke büyük bir yangına mı sebep olacaktır?

Ilgaz ve Ceylin bir yandan Engin'in tehditleri, bir yandan da tarafları oldukları davayla uğraşırken; geçmişlerinin bağlandığı düğüm yeniden karşılarına çıkar. Bu durum onları acımasız bir "keşke"nin kucağına bırakırken; artık ikisini de çok zor tercihler beklemektedir.

BİR ŞEYLER OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİYOR

Ceylin ve Ilgaz, Pars'ın Yekta ile arasında bir şeyler olduğundan şüpheleniyor. Bunun için de araştırma yapmaya başlıyorlar. Ceylin daha da ileri giderek Pars hakkında baş savcı ile konuşunca ise işin rengi değişiyor.

"O SENİN KIZIN!"

Büroya gelen genç kız ısrarla Eren'i görmek istiyor. Eren tanımadığı bu kızın ne için onu aradığını merak ederken gerçekler bir anda yüzüne vuruyor! Peki bu genç kız, Eren'in kızı mı?