Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran açıklama! Survivor 2022 All Star yarışmacıları kimler olacak? Bugün ya da yarın...

tv8 ekranlarında her yıl yayınlanan Survivor isimli yarışma programı gelecek yıl All Star formatıyla yine ekranlarda olacak. Yarışmanın sıkı takipçileri Acun Medya'dan yarışmacılar hakkında yapılacak açıklamaya odaklandı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi'yle ortak bir şekilde hayata geçirilen AcunMedya Akademi'de öğrencilerle bir araya geldi ve kendisine Survivor 2022 All Star ile ilgili de bir soru yöneltildi. Yine Gönüllüler ve Ünlüler formatında yapılacak yarışmayla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, yarışmacıların isimlerinin büyük ihtimalle pazartesi ve salı günü duyurulacağını söyledi.

Giriş Tarihi 22 Kasım 2021, 21:08 Güncelleme 22 Kasım 2021, 21:35
Acun Ilıcalı’dan heyecanlandıran açıklama! Survivor 2022 All Star yarışmacıları kimler olacak? Bugün ya da yarın...

İÇİNDEKİLER

Her yıl tv8 ekranlarında hafta içi belirli günlerde izleyicisiyle buluşan Survivor'da 2022 yılı için heyecanlı bekleyiş başladı. Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi ve Acun Medya Akademi'yle ortak bir şekilde hayata geçirilen de öğrencilerle buluştu. Ilıcalı, konferans çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü televizyoncu Survivor 2022 All Star kadrosu ile ilgili gerekli duyurunun yapılacağını ifade etti. Survivor All Star 2022 kadrosunun belli olduğunu ifade eden Ilıcalı detayların ilerleyen günlerde açıklanacağını söyledi.

KADRO BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Büyük ihtimal pazartesi veya salı günü açıklayacağız. Ben de heyecanla bekliyorum isimleri." dedi.

SURVİVOR ALL STAR 2022 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Eski yarışmacılarla görüşmeleri sürdüren Ilıcalı'nın Barış Murat Yağcı, Aleyna Kalaycıoğlu, Gizem Kerimoğlu ve Merve Aydın ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Survivor 2021 yarışmasının finaline kısa zaman kala All Star çalışmalarına başlayan Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Panaroma programına konuk olmuş ve 2022 yılı Survivor All Star yarışında görmek istediği isimleri açıklamıştı.

Henüz hiçbir netlik olmadığını belirten Acun Ilıcalı; "Anıl Berk, Sercan, Berkan, Ogeday, Evrim, Elif, Seda, Sude" isimlerine teklif gideceğini belirtmişti. Mert için de bir oylama yapacağını duyuran Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın 10'a yakın ismini programın seyircisine duyurmuştu. O günden bugüne merak ile beklenen Survivor All Star 2022 kadrosu, sosyal medya fenomeni Ata Benli tarafından geçtiğimiz gün ifşa edildi.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından merakla beklenen 2022 yılı Survivor All Star kadrosu belli oldu. Sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin ulaştığı Survivor All Star 2022 kadrosu fenomen tarafından çekilen bir video ile ifşa edildi.

İfşa üzerine ifşa yapan Ata Benli, Survivor All Star 2022 kadrosuna katılacağını iddia ettiği 20 ismi tek tek açıkladı. Geriye kalan 2 isim ile de ilgili açıklama gerçekleştiren Ata Benli; "22 ismin 20'sini sizlere açıklayacağım. Diğer iki isimden biri kesin diğeri ise açıklama yapmamı istemedi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Ata Benli'nin ifşa ettiği o isimler Survivor seyircisini şoke etmeyi başardı.

Geçtiğimiz gün çektiği video ile milyonlarca kişi tarafından izlenen sosyal medya fenomeni Ata Benli, Survivor All Star yarışında dahil olacak 22 ismin 20'sini açıkladı.