Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından ayrıldı mı, neden ayrıldı? Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya neden yok?

Magazin dünyasının gündemini belirleyen konuların ele alındığı Söylemezsem Olmaz programında yaprak dökümü devam ediyor. Bircan Bali ve Seren Serengil'in yorumculuk yaptığı fenomen programda Arto'nun ayrılığının ardından bu kez Deniz Akkaya'nın gidişi gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı Arto'nun programdan ayrılığı sonrası yeni sezonda yerine Deniz Akkaya gelmişti. Ancak Akkaya'nın da macerası kısa sürdü. Peki; Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya neden yok? Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte Bircan Bali ve Seren Serengil'in açıklamaları...

Giriş Tarihi 19 Kasım 2021, 13:47 Güncelleme 19 Kasım 2021, 13:47
Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından ayrıldı mı, neden ayrıldı? Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya neden yok?

İÇİNDEKİLER

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yer alan Deniz Akkaya'nın yokluğu hemen izleyicilerin dikkatini çekti. Hafta içi her sabah ekrana gelen fenomen magazin programının sunucularından olan Akkaya'nın son durumu merak ediliyor. Bircan Bali ve Seren Serengil Deniz Akkaya için şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü yorumların Akkaya için ''Artık aramızda yer almayacak'' sözleri herkesi şaşkına uğrattı. Peki; Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya neden yok? Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından ayrıldı mı, neden ayrıldı?

SÖYLEMEZSEM OLMAZ DENİZ AKKAYA NEDEN YOK?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programındaki dobra sözleriyle programa damga vuran yorumculardan Deniz Akkaya, 17 Kasım'daki yayına çıkmadı. Programın sonunda Serengil ve Bali, Akkaya'nın ayrılık kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü isimler, "Maalesef, Deniz Akkaya, 'Söylemezsem Olmaz' programında artık yer almayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Programdan ani bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Akkaya, şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık üç ay önce başlamış bulunduğum Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım. Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Uzun süredir, birçok farklı kanalda özellikle kadına dair sağlık içerikli programlar da yapmış olmam nedeniyle çalıştığımız birçok markamız mevcut. Çok sevilen ve bizim programa çok yakışacağına inandığım bir marka için; ana sponsor olması adına kanalıma teklifte bulundum.

ÇEKİÇLE CANLI YAYINA ÇIKMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Deniz Akkaya'nın mahkemelik olduğu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında söylediklerinden dolayı eylül ayında kanal yönetimi tarafından uyarıldığı ileri sürülmüştü.

Hatta Akkaya'nın kanalda ortalığı birbirine katarak camı çerçeveyi kırdığı iddia edilmişti. Ünlü manken de hakkında iddiaları canlı yayına elinde çekiçle çıkarak yalanlamıştı.

"CAM KAPI KIRMADAN GÜNE BAŞLAMAM"

Cam kırma sesleriyle yayına çıkan Deniz Akkaya, "Kanalımda bir doz cam kapı kırmadan asla güne başlamam" göndermesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.