Başak Dizer hamile mi? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in mesleği ne? Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Başak Dizer hakkında arama motorlarında araştırma yapılmaya başlandı. Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu gelişmeler sonrası magazin gündemini takip edenler, "Başak Dizer kimdir, kaç yaşında? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer hamile mi? Sorularının yanıtını araştırıyor. İşte tüm merak edilenler!

Giriş Tarihi 18 Kasım 2021, 08:48 Güncelleme 18 Kasım 2021, 08:49
Başak Dizer hamile mi? Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in mesleği ne? Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Başak Dizer hakkında araştırmalar büyük bir hız kazandı. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ 2016 yılında evlendiler. Magazin sayfalarına bomba gibi düşen haber sonrası Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti yeniden gündem oldu. Başak Dizer'in hamile olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Bu gelişmelerin ardından Başak Dizer'in hayatı hakkında bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki, Başak Dizer kimdir, kaç yaşında? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer nereli, mesleği ne? Başak Dizer hamile mi? İşte tüm merak edilenler haberimizde!

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Başak Dizer, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Milano'da Istituto Moda di Burgo'da devam etti. İstanbul'da, LaSalle ve Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım bölümlülerinden sertifikalar kazandı. Londra'da Central Saint Martins'de modayla ilgili çeşitli kurslara katıldı. Popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve tasarımcı olarak çalıştı.

2007'de, ortağı Deniz Marşan'la birlikte 2Shoppers'ı kurdu. Alışveriş, stil ve hediye danışmanlığı yapan iki ortak, Aşk-ı Memnu dizisinin stylingini yaparak adlarını duyurdu. 2013'te danışmanlık ve showroom hizmeti veren ROOM'u kurdular.

KIVANÇ TATLITUĞ'UN EŞİ BAŞAK DİZER HAMİLE Mİ?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un bebek bekliyor.

Konuya dair çiftten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bilgi geldiği taktirde haberimizin içerisine eklenecektir.