Survivor Batuhan Karacakaya ile Aleyna Çalışkan'ın aşkı belgelendi! O fotoğraf bomba etkisi yarattı! Bikinili Aleyna sarmaş dolaş...

Survivor Batuhan Karacakaya ile Aleyna Çalışkan'ın aşkı belgelendi! Survivor 2021'de ünlüler takımından yarışan Batuhan Karacakaya’nın adı son olarak Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışmıştı. Ancak ortaya çıkan bir fotoğraf, görenleri şaşkına çevirdi. Karacakaya’nın Gönüllüler takımında yarışan Aleyna Çalışkan ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin sarmaş dolaş bir pozu sosyal medyada yayınlandı ve adeta bomba etkisi yarattı. İşte o fotoğraf....

Giriş Tarihi 13 Kasım 2021, 00:27 Güncelleme 13 Kasım 2021, 01:12
Survivor Batuhan Karacakaya ile Aleyna Çalışkan’ın aşkı belgelendi! O fotoğraf bomba etkisi yarattı! Bikinili Aleyna sarmaş dolaş...

İÇİNDEKİLER

Survivor 2021'de ünlüler takımından yarışan Batuhan Karacakaya'nın adı son olarak Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Ancak ortaya çıkan bir fotoğraf, görenleri şaşkına çevirdi. Karacakaya'nın Gönüllüler takımında yarışan Aleyna Çalışkan ile aşk yaşadığı iddia edildi.

İkilinin yaz aylarında 'birblogotesi' adlı kullanıcı tarafından çekilen sarmaş dolaş bir pozu sosyal medyada yayınlandı ve adeta bomba etkisi yarattı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, söz konusu fotoğrafa yoğun ilgi göstererek binlerce yorumda bulundu.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
İkilinin aşk yaşadığı iddiası, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım sosyal medya kullanıcısı, ikiliyi yakıştırırken bir kısmı 'Bu çift hiç olmamış' yorumunda bulundu.

İşte Batuhan Karacakaya ile Aleyna Çalışkan'ın o fotoğrafı...

İHANET İDDİASI!
Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları, Batuhan Karacakaya ile Aleyna Kalaycıoğlu'nun bir dönem aşk yaşadığını ancak basından gizlediğini iddia ederek Aleyna Çalışkan'ı arkadaşına ihanet etmekle suçladı. Aleyna Çalışkan'ın Aleyna Kalaycıoğlu ile geçen aylarda yaptığı paylaşım ise tekrar gündeme geldi.

'KÖTÜ VE GÜZEL GÜNLERİMDE SEN YANIMDAYDIN'
Çalışkan, yakın arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile verdiği pozları şu notla Instagram hesabında yayınlamıştı: "En güzel günlerimde de en kötü zamanlarımda da sen yanımdaydın. Benim için bi takım arkadaşından öte dost oldun. Güzel kalbin, güçlü duruşun, pes etmeyişin tüm Türkiye bunun farkında. Önümüzdeki potadan da hakkınla çıkacaksın inşallah"

Tüm bu yaşananlarla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Aleyna Çalışkan'ın hayatı da merak konusu oldu. İşte Aleyna Çalışkan'ın biyografisi...

ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?
Aleyna Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında doğmuştur. Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşımdan beri sporla ilgileniyor.

Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna'nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.