Kulüp 2. sezon olacak mı, ne zaman başlayacak? Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Son günlerde izleyicilerin dikkatini çeken bir dizi Netflix'te yayınlandı. 1950'lerin İstanbul'undaki bir hikayeyi aktaran Kulüp dizisinin ilk sezonu geçen hafta Netflix'te izleyici karşısına çıktı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi dikkat çeken isimler yer alıyor. Peki, Kulüp 2. sezon olacak mı, ne zaman başlayacak? Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 10 Kasım 2021, 13:54 Güncelleme 18 Kasım 2021, 15:11
Kulüp 2. sezon olacak mı, ne zaman başlayacak? Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İÇİNDEKİLER

Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı Kulüp dizisi 5 Kasım'da Netflix platformunda izleyici karşısına çıktı. İlk sezonuyla izleyiciler büyük bir heyecanla dizinin oyuncu kadrosunu ve 2. sezon tarihini merak ediyor. Peki, Kulüp dizisi oyuncuları kimlerdir? Netflix Kulüp 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler...

KULÜP DİZİSİ OYUNCULARI

Gökçe Bahadır
Barış Arduç
Salih Bademci
Fırat Tanış
Metin Akdülger
Asude Kalebek
Suzan Kardeş
İştar Gökseven
Merve Seyma Zengin
Sezer Arıçay

İşte bölüm özetleri;

1. Bölüm
Hapisten yeni çıkan Matilda kızı Raşel'i sormak için hahamı ziyaret eder. Ancak Raşel'in kaderi, ondan öç almaya çalışan gece kulübü müdürü Çelebi'nin ellerindedir.

2. Bölüm
Matilda'nın Raşel ile görüşme çabaları sonuç vermez. Selim merakla beklenen açılış gecesinin öncesinde davetsiz bir misafirle uğraşır.

3. Bölüm
Matilda, Raşel'e bir aile trajedisinden bahseder ama çok önemli bir detayı gizler. Raşel'in İsmet'le ilişkisi Matilda'yı çılgına çevirir.

4. Bölüm
Raşel babasına dair gerçeği öğrenmek için Matilda'yı sıkıştırır. Mordo, İsmet'le yüzleşir. Çelebi'nin geçmişini araştıran Matilda onunla olan bağlantısını ortaya çıkarır.

5. Bölüm
Raşel'in zor bir tercih yapması gerekir. Matilda ile Çelebi arasında gerilim tırmanır. Siyasi iklim değişirken Orhan'ın endişeleri artar.

6. Bölüm
Selim sahneye çıkmadan hemen önce trajik bir haber alır. Orhan, Matilda'ya yaptıkları konusunda Çelebi ile yüzleşir.