Fevriliğiyle gücüne güç katmaya geliyor! Bir Zamanlar Çukurova EDHO'nun yıldızı için hamleyi yaptı!

Bir Zamanlar Çukurova EDHO'nun yıldızı için hamleyi yaptı! Fevriliğiyle gücüne güç katmaya geliyor. Güçlü kadrosu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye devam eden Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni transfer hamlesi yapıldığı iddiası kulislerde sık sık dile getirilmeye başlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas rolüyle milyonların gönlüne taht kuran Ozan Akbaba'nın gelecek bölümlerde Bir Zamanlar Çukurova'ya katılacağı iddiası seyircileri heyecanlandırmaya yetti. Ancak yapımcı şirketten konu hakkında bir açıklama gelmedi. Bu iddiaların hemen sonrasında gözler Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanacak gelişmelere çevrildi.

Giriş Tarihi 11 Kasım 2021, 09:20 Güncelleme 11 Kasım 2021, 09:20
Fevriliğiyle gücüne güç katmaya geliyor! Bir Zamanlar Çukurova EDHO’nun yıldızı için hamleyi yaptı!

İÇİNDEKİLER

4. sezonuyla atv ekranlarında heyecan yaratmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova pek çok ismin vedasının ardından kadroya İbrahim Çelikkol, Erkan Bektaş gibi ünlü isimleri katarak gücüne güç kattı. Kulislerde bomba bir iddia konuşulmaya başlandı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Ozan Akbaba'nın Bir Zamanlar Çukurova'ya transfer olduğu iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor. EDHO'da 6 sezon boyunca canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakteriyle güçlü bir imaj çizen ünlü ismin Çukurova'nın gücüne güç katacağı yönündeki iddialar henüz doğrulanmamış olsa da detaylar yakında belli olacak.

YENİ TRANSFER İDDİASI

Bir Zamanlar Çukurova pek çok ismin vedasının ardından kadroya İbrahim Çelikkol, Erkan Bektaş gibi ünlü isimleri katarak ekranlardaki macerasına tam gaz devam ediyor.

Son günlerde kulislerde bomba bir iddia konuşulmaya başlandı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Ozan Akbaba'nın Bir Zamanlar Çukurova'ya transfer olduğu iddiaları kulak kulağa yayılıyor.

EDHO'da 6 sezon boyunca canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakteriyle güçlü bir imaj çizen ünlü ismin Çukurova'nın gücüne güç katacağı yönündeki iddialar henüz doğrulanmamış olsa da detaylar yakında belli olacak.

OZAN AKBABA KİMDİR?

Ozan Akbaba 1982 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun oldu.

2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu, aynı zamanda film müzikleri de yapıyor.

Ayrıca, 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde oynadı. Oyuncu 2015 yılında atv'de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırdı.

DİZİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 2015 - 2021 (İlyas Çakırbeyli)
Güldür Güldür (Şenol)
Poyraz Karayel - 2015 (Taner)
Arka Sokaklar - 2014 (Doktor Veysel)
Kuzey Güney - 2012-2013 (Sümer Tezkan)
Cennetin Sırları - 2011 (Zafer)
Kavak Yelleri - 2007
Kırık Kanatlar - 2005