Kanser tedavisi sona eren Canan Ergüder son halini paylaştı! Sosyal medyada beğeni yağdı

Menajerimi Ara’da Feris karakterini canlandıran ünlü oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayarak diziden ayrılmıştı. Ünlü oyuncu, geçen günlerde de yeni bir açıklama yaparak tedavisinin tamamlandığını müjdelemişti. Ergüder şimdi ise son halini takipçilerinin beğenisine sundu. “İçimde yaşayan bir çocuk var adlı çalışma" ifadelerini kullanan oyuncunun son hali görenleri sevindirdi. İşte Canan Ergüder’in son hali...

Giriş Tarihi 08 Kasım 2021, 21:20 Güncelleme 08 Kasım 2021, 21:20
Kanser tedavisi sona eren Canan Ergüder son halini paylaştı! Sosyal medyada beğeni yağdı

İÇİNDEKİLER

Menajerimi Ara dizisi esnasında meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süredir kemoterapi gören Canan Ergüder, gelişmeleri sık sık sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Hastalık sürecinde eşi Kenan Ece başta olmak üzere tüm sevenlerinden destek gören oyuncu, tedavisini tamamladı.

"İÇİMDE YAŞAYAN BİR ÇOCUK VAR"
Ergüder, son halini sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü oyuncu, "İçimde yaşayan bir çocuk var adlı çalışma" notuyla yeni paylaşımda bulundu.

İşte Canan Ergüder'in son hali...

NE OLMUŞTU?
Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde İclal Aydın'ın moderatörlündeki Victoria's Secret, #MemeKanseriKontrolu sloganıyla gerçekleşen yayına katıldı.

"DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM"
Kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyleyen ünlü oyuncu, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söyledi.

Kanser haberini aldığında kalbinin sıkıştığını söyleyen Canan Ergüder, "İlk önce çocuğum aklıma geldi. Ölmek istemiyorum diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMAK İYİ GELDİ"
'Oğlum Demir'e ileride elinde bana dair bir şeyler olmasını istediğim için notlar yazıyorum" diyen oyuncu, "Tümörün agresif olduğunu söylediler ve ameliyat olacağım sürece kadar çalıştım. Operasyondan bir hafta sonra sete gittim. Çalışmak iyi geldi" şeklinde konuştu.

Eşi Kenan Ece'nin sürekli araştırmalar yaptığını belirten Ergüder, "Aralıklı oruçla ilgili video'lar izledik. Bu vesileyle vücudumun temizlendiğini ve kemoterapi döneminde dinç kaldığımı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.