Cihan Şimşek evli mi, sevgilisi kim? Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Cihan Şimşek boyu, kilosu ve İnstagram hesabı!

Her hafta pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Arda ile Omuz Omuza programına bu hafta Cihan Şimşek konuk oldu. Her hafta farklı ünlü isimlerin konuk olduğu fenomen programın bu haftaki konuğu Cihan Şimşek keyifli sohbetiyle izleyicileri mest etti. Peki Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Cihan Şimşek evli mi, sevgilisi kim? Cihan Şimşek'in boyu, kilosu kaç? İnstagram hesabı ne? Cihan Şimşek hangi dizilerde oynadı? İşte ünlü oyuncu hakkında bilgiler...

Giriş Tarihi 08 Kasım 2021, 15:28 Güncelleme 08 Kasım 2021, 15:28
Cihan Şimşek evli mi, sevgilisi kim? Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Cihan Şimşek boyu, kilosu ve İnstagram hesabı!

İÇİNDEKİLER

Kanal D'nin sevilen programı Arda ile Omuz Omuza'nın bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Cihan Şimşek oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Şimşek son olarak Kardeşim adlı dizide rol aldı. Geçmiş yıllarda da Medcezir, Zil Çalınca gibi bir çok dizide oynadı. Peki; Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Cihan Şimşek evli mi, sevgilisi kim? İşte Cihan Şimşek'in boyu, kilosu, oynadığı tüm diziler ve İnstagram hesabı!

CİHAN ŞİMŞEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Tam adı Turan Cihan Şimşek'tir. 6 Ağustos 1992 Almanya doğumlu olan Şimşek, İstanbul'da yaşamaktadır. Bez Bebek dizisinde Selim rolünü canlandırarak tanınan oyuncu aynı zamanda Krispi, Haribo, Eti Cin, Genç Turkcell ve Paşabahçe reklamlarında da adını duyurmuştur. Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde Metehan rolünde başrolde oynayan başarılı oyuncu dizinin bir parçası olarak çekilen Zil Çalınca Avı isimli Disney Channel'ın TV filminde Metehan karakteriyle başrolde oynamıştır.

Ardından Merhaba Hayat dizisinde konuk oyuncu olarak Rüzgar karakterini canlandırmıştır.

Turan Cihan Şimşek, başrolünde olduğu Zil Çalınca dizisiyle birlikte Türkiye'de daha fazla tanınmayı başarmış ve büyük hayran kitlelerine ulaşmıştır. Daha sonra TRT1'de yayınlanan Bir Yastıkta dizisinde Poyraz karakterini oynamış.

Yine TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev'de Deniz karakteri ile izleyicilerin karşına çıkmıştır. Beni Böyle Sev bittikten sonra Star'da yayınlanan Medcezir dizisinde Ali karakterini canlandırmıştır. Zil çalınca dan sonra Medcezir sayesinde daha da fazla hayran kitlesi elde etmiştir.

2016 yılında TRT 1 Tv sineması Suda Balık filminde Mert karakterini canlandırarak ilk defa kötü bir karaktere hayat vermiş oldu. 2016'da yine Star'da yayınlanan Hanım Köylü isimli dizide Cüneyt karakterine hayat vermiştir. 2017 Mayıs ayında vizyona giren 4N1K filmimde Sinan karakteriyle başrollerden biri olarak ilk sinema deneyimini gerçekleştirmiştir.

Oyuncu günümüzde Kardeşlerim dizisinde Oğulcan Eren karakterine hayat vermektedir.

CİHAN ŞİMŞEK EVLİ Mİ, SEVGİLİSİ KİM?

Cihan Şimşek bir röportajında sevgilisi Sinem Şimşek ile önümüzdeki yaz evlenmeyi düşündüklerini belirtmiştir.

TURAN CİHAN ŞİMŞEK BOYU VE KILOSU KAÇ?

29 yaşındaki ünlü oyuncu Cihan Şimşek 1,7 m boyunda ve 64 kilodur.