Sana Söz'ün Elif'i Nehir Erdoğan nereli, hangi dizilerde oynadı? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında?

Dizi karakterleri hakkında araştırmalar akşam kuşağı izleyicileri tarafından yapılmaya başlandı. Star TV ekranlarının yeni dizisi Sana Söz bu akşam izleyici ile buluştu. Dizinin dikkat çeken karakterleri arasında olan Elif hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında? Sana Söz'ün Elif'i Nehir Erdoğan nereli, hangi dizilerde oynadı?

Giriş Tarihi 03 Kasım 2021, 08:31 Güncelleme 03 Kasım 2021, 08:32
Sana Söz’ün Elif’i Nehir Erdoğan nereli, hangi dizilerde oynadı? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

İlk bölümüyle bu akşam seyirci karşısına çıkan Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosu araştırılıyor. Özellikle başrol oyuncularından Nehir Erdoğan'ın hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Nehir Erdoğan Sana Söz dizisinde Elif karakterine hayat veriyor. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında? Sana Söz'ün Elif'i Nehir Erdoğan nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler!

NEHİR ERDOĞAN KİMDİR?

Nehir Erdoğan, 16 Haziran 1980 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Aslen baba tarafından Malatya'lıdır. İzmir Selma Yiğitalp Anadolu Lisesinde okudu. 1998-2002 yılları arasında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde okudu. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde okudu. Nehir Erdoğan televizyona hayatına TRT 1'de yapmış olduğu sunuculuk ile başladı. 2001-2003 yılları arasında canlı yayınlanan Telepazar isimli programda sanat, müzik ve kültür haberleri sunmuştur. Ardından ilk dizi projesi olan ve 2002-2004 yılları arasında yayınlanan Koçum Benim adlı dizide Pelin karakterini canlandırmıştır.



Yabancı Damat dizisinde canlandırdığı karakter ile çok sevildi. Nehir Erdoğan en son Benim Adım Melek dizisinde rol aldı.

NEHİR ERDOĞAN'IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Koçum Benim

Hababam Sınıfı Merhaba

Estağfurullah Yokuşu

Yabancı Damat

Okul

Tatlı Bela Fadime

Taammüden Cinayet

Ay Işığı

Meleğin Sırları

Aşk Bir Hayal


Son

Silsile

Kod Adı Reaksiyon

Çi

İkizler Memo Can

Benim Adım Melek