Hande Erçel gergin tavırlar sergiledi herkes şaştı kaldı! Kerem Bürsin sevgilisini bakın nasıl sakinleştirmeye çalıştı

New York’tan yurda dönen Hande Erçel, havaalanında objektiflere yansıdı. Kameralara her zaman pozitif olan ünlü oyuncu, bu kez gergin tavırlar sergileyerek dikkat çekti. Ünlü oyuncu, “Sizi her seferinde burada görmek tuhaf kaçıyor artık” diyerek muhabirlere çıkıştı. Sevgilisini almaya gelen Kerem Bürsin ise Hande Erçel’i sakinleştirmeye çalıştı. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 03 Kasım 2021, 00:01 Güncelleme 03 Kasım 2021, 13:31
Hande Erçel gergin tavırlar sergiledi herkes şaştı kaldı! Kerem Bürsin sevgilisini bakın nasıl sakinleştirmeye çalıştı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Hande Erçel, New York tatilini sonlandırarak yurda döndü. Havaalanında görüntülenen oyuncuyu, sevgilisi Kerem Bürsin havaalanında karşıladı.

Normalde basın mensuplarını karşısında görünce gülücükler saçan Hande Erçel'in bu seferki gergin tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Objektiflerin karşısında bir hayli gerilen ünlü oyuncu, "Sizi her seferinde burada görmek tuhaf kaçıyor artık" diyerek aracın kapısını sertçe kapattı.

Ünlü çift bir süre arabanın içinde hararetli bir şekilde konuştu. Sevgilisi Hande Erçel'in gergin olduğunu anlayan Bürsin, sakinleştirmeye çalıştı.

Bürsin daha sonra aracının camını indirerek basın mensuplarına "Çekmeyin lütfen, çok sağ olun" dedi.

NE OLMUŞTU?
Final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, verdiği bir röportajda sevgilisinin çok iyi bir partner olduğunu söyledi.

"BENİ EN İYİ ANLAYAN KİŞİ O"
"Zamanımızın çoğunu birlikte geçirdikten sonra beni en çok tanıyan ve en iyi anlayan kişi Kerem oldu" diyen Erçel, "Bu kadar iyi tanıdığınız ve bir süre sonra konuşmadan anlaşır hale geldiğiniz biri ile partner olmak benim şansım" diye konuştu.

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ
Geçtiğimiz aylarda da Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Erçel, şunları söylemişti: "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit.

Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü"