Bıçak kemiğe dayandı ayrılıklar can sıkacak! Sadakatsiz'i zehir zemberek edecek veda!

Yeni sezona adından söz ettirecek bir giriş yapan Sadakatsiz'de ayrılık iddiaları gündeme geliyor. Çarşamba günleri ekranlara gelen diziyle ilgili yeni vedaların yaşanacağın kulislerde sık sık gündeme getiriliyor. Ortaya atılan son iddiaların ardından Melis Sezen'in Sadakatsiz'e veda mı ediyor ihtimali akıllara geldi. İki sezondur sergilediği performansıyla dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, canlandırdığı Derin karakteriyle bu sezonun en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Kulislerde yeni iddialar dolaşmaya başladı. Özellikle kulislerde son zamanlarda Melis Sezen'in Sadakatsiz'e veda eden isimlerden birisi olacağı iddia edildi

Giriş Tarihi 31 Ekim 2021, 09:10 Güncelleme 31 Ekim 2021, 09:11
Bıçak kemiğe dayandı ayrılıklar can sıkacak! Sadakatsiz’i zehir zemberek edecek veda!

İÇİNDEKİLER

Fenomen dizisi Sadakatsiz ile ayrılık iddiaları kulislerde kulaktan kulağa yayılıyor. Derin karakteriyle adından sıkça bahsettiren Melis Sezen ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. Projenin iki kilit ismi Cansu Dere (Asya) ve Melis Sezen'in (Derin) senaryo gereği Sadakatsiz'e veda edip etmeyeceği merak edilirken gözler yeni bölümlere çevrildi. Özellikle son zamanlarda Melis Sezen'in Sadakatsiz'e veda edeceği, senaryo gereği Derin karakterinin öleceği konuşuluyor. Ancak tüm bu iddialara dizinin yapımcı şirketinden bir açıklama gelmedi. Melis Sezen'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise Sadakatsiz'in gelecek haftalarda yayınlanacak yeni bölümlerinde belli olacak.

AYRILIK İDDİASI

Sadakatsiz dizisiyle ilgili son günlerde peş peşe ayrılık iddiaları kulislerde kulaktan kulağa yayılıyor. Derin karakteriyle adından sıkça bahsettiren Melis Sezen ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Projenin iki kilit ismi Cansu Dere (Asya) ve Melis Sezen'in (Derin) senaryo gereği Sadakatsiz'e veda edip etmeyeceği merak edilirken gözler yeni bölümlere çevrildi.

Özellikle son zamanlarda Melis Sezen'in Sadakatsiz'e veda edeceği, senaryo gereği Derin karakterinin öleceği konuşuluyor. Ancak tüm bu iddialara dizinin yapımcı şirketinden bir açıklama gelmedi. Melis Sezen'in dizideki durumu Sadakatsiz yeni bölümlerinde netleşecek.

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir.

12 yaşından itibaren drama eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı. Ardından Silivri'de Ali Solmaz Tiyatrosu'nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda oynadı. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun oldu. 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

2017-2018 yılları arasında Siyah İnci dizisinde "Ebru" karakterini canlandırdı. 2018 yılında sinemaya bağımsız filmlerle giriş yaptı. Rol aldığı ilk film Dünya Hali ve ikinci film Tilki Yuvası oldu. Bağımsız filmlerden sonra ilk ciddi rolünü Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın gerçek hikayesini anlatan Bizim İçin Şampiyon filmiyle yaptı.

2019 yılında Leke dizisinde "Yasemin" karakteri ilk başrolü oldu. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol olan "Deren" karakterini canlandırdı. 2019 yılının sonunda Mucize 2: Aşk filminde "Beren" karakterini canlandırdı.