Orhan Gencebay ile Sevim Emre'den kötü haber! 23 yıllık evlilik bitti oğulları Altan Gencebay eşinden boşandı

23 yıllık evlilik bitti... Geçtiğimiz ay Sevim Emre ile Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, Çırağan Sarayı’nda evlenmişti. Orhan Gencebay’ın büyük oğlu Altan Gencebay’dan ise kötü haber geldi. Orhan Gencebay’ın Azize Gencebay’dan oğlan oğlu Altan Gencebay, 23 yıllık eşi Eda Gencebay'dan boşandı. Bir süredir evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Altan Gencebay ile Eda Gencebay'ın evlilikleri tek celsede bitti. İşte haberin detayları...

Giriş Tarihi 26 Ekim 2021, 12:17 Güncelleme 26 Ekim 2021, 12:36
Orhan Gencebay ile Sevim Emre’den kötü haber! 23 yıllık evlilik bitti oğulları Altan Gencebay eşinden boşandı

İÇİNDEKİLER

Orhan Gencebay ile Sevim Emre'den kötü haber! 23 yıllık evlilik bitti oğulları Altan Gencebay eşinden boşandı... Gencebay Ailesinden kötü haber... Geçtiğimiz ay oğulları Gökhan Gencebay'ı evlendiren Sevim Emre ve Orhan Gencebay çifti bu kez de ayrılık haberiyle sarsıldı. Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin diğer oğlu altan Gencebay, 23 yıllık eşi Eda Gencebay'dan boşandı. Detaylar haberimizde...

Türk müziğinin efsane isimlerinden olan, usta sanatçılardan Orhan Gencebay aldığı sarsıcı haberle gündeme geldi. Türkiye'de müziğin babalarından biri olarak anılan Gencebay, oğlunun aldığı boşanma kararıyla hüzne boğuldu.

Geçtiğimiz ay oğullarından biri olan Gökhan Gencebay'ın Çırağan Sarayında Seda Han ile mutluluğuna ortak olan usta sanatçı, yine oğlunun boşanma haberiyle adeta yıkıldı. İşte büyük sanatçıyı yıkan o üzücü haberin detayları...

ORHAN GENCEBAY'IN OĞLU BOŞANDI

Geride bıraktığımız ay oğlu Gökhan Gencebay'ın Seda Han'la mutluluğuna şahit olan usta sanatçı Orhan Gencebay'ın gelinlerinin sayısı 2'ye yükselmişti. Ancak usta ismin mutluluğu uzun sürmedi.

Gencebay'ın gelinlerinin sayısı bir ayda tekrar teke düşmüş. Orhan Gencebay'ın, Azize Gencebay ile evliliğinden olan oğlu Altan Gencebay'ın eşinden boşandığı ortaya çıktı.

23 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE SON BULDU

Orhan Gencebay'ın, 1998'de yine Çırağan Sarayı'nda evlendirdiği oğlu Altan Gencebay, 23 yıllık eşi Eda Gencebay'dan tek celsede boşanmış. Daha önce de birkaç kez çiftin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını duyulmuştu.

Ancak ikili her seferinde evliliklerini kurtarmayı başarmışlardı. Maalesef bu kez olmamış... Sabah'ın haberine göre; 21 yaşında Orhan Efe adında bir oğulları olan çift, dostça yollarını ayırdıkları bilgisine ulaşıldı.