Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Eski eşi Zeynep Selvili... Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı'nın aşkları belgelendi!

Oyuncu Kaan Yıldırım ile boşandıktan sonra Oğulcan Engin ile ilişki yaşamaya başlayan Ezgi Eyüboğlu, bu kez de gönlünü Kerim Çarmıklı'ya kaptırdı. Çift önceki gece bir mekanda eğlenirken görüntülendi. Çarmıklı'nın eski eşi Zeynep Selvili'nin Ezgi Eyüboğlu'nun arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? şeklindeki sorular araştırılmaya başlandı. İşte olayın detayları ve Çarmıklı ile Eyüpoğlu hakkında araştırılanlar...

Giriş Tarihi 20 Ekim 2021, 10:08 Güncelleme 21 Ekim 2021, 13:11
Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Eski eşi Zeynep Selvili... Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı’nın aşkları belgelendi!

İÇİNDEKİLER

Bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Ezgi Eyüpoğlu gönlünü bu kez Kerim Çarmıklı'ya kaptırdı. Çift önceki akşam bir mekanda görüntüledi. Çarmıklı'nın eski eşi Zeynep Selvili ile Ezgi Eyüpoğlu'nun tanışıklığı herkesi şoke etti. Peki Ezgi Eyüpoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Eyüpoğlu ve Çarmıklı hakkında merak edilenler...

KERİM ÇARMIKLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kerim Çarmıklı'nın mesleği mimarlıktır. Annesi Candan Çarmıklı ve babası İsmail Çarmıklı cemiyet hayatının tanınmış simalarındandır. Kerim Çarmıklı 2016 yılında psikolog Zeynep Selvili ile Çırağan Sarayı'nda evlenmişti. Çift geçtiğimiz yıl boşandı.

ÜNLÜ OYUNCU EZGİ EYÜPOĞLU İLE GÖRÜNTÜLENDİ!

İç mimar Kerim Çarmıklı Ezgi Eyüboğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin bir mekanda çekilen fotoğrafıyla aşk belgelenmiş oldu. Oğulcan Engin ile yaşadığı ilişki geçtiğimiz temmuz ayında sona eren Ezgi Eyüboğlu aşkı Kerim Çarmıklı'da buldu. Ünlü oyuncu, iç mimar Kerim Çarmıklı ile birlikte görüntülendi.

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle ünlenmiştir. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır.

EZGİ EYÜBOĞLU DİZİLERİ

2007 Senin Uğruna

2008 Arka Sokaklar

2011 Kalbim Seni Seçti -Derin

2011 Muhteşem Yüzyıl -Aybige

2012 Sudan Bıkmış Balıklar -Zeynep

2013-2014 İntikam -Cemre Arsoy

2014 Yasak Asude -(Nazım Bey'in Kızı)

2014 Ulan İstanbul -Ada Akça

2015 Adı Mutluluk -Kumsal Güçlü

2017 Payitaht Abdulhamit -Melike

2019 Bir Aile Hikayesi

2020 Teşkilat