Yemin'den sonra Özge Yağız'ın talihsizliği bitmiyor! Show TV apar topar final kararı aldı! Seyircisi buruk...

Show TV büyük umutlarla başlayan dizi için kararını verdi. Kanal bu sezon bir dizinin daha fişini çekti. İlk başta pazar günleri izleyici karşısına çıkan İçimizden Biri dizisi ilk 5 bölümünün reyting sonuçlarına bakıldığında bekleneni veremedi. Dizinin reyting sıralamasında bekleneni veremesi nedeniyle Show TV bir karar aşamasına geldi. Başta dizinin günü değiştirilse de daha sonra alınan karardan vazgeçildi. Güzel oyuncu Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrollerinde yer aldığı İçimizden Biri'nin yayın günü salı olarak değiştirilmişti. Show TV'nin aldığı kararla dizi yarın yayınlanacak 6. bölümünde final yaparak ekranlardaki macerasını tamamlayacak.

Giriş Tarihi 18 Ekim 2021, 14:34 Güncelleme 18 Ekim 2021, 14:34
Yemin’den sonra Özge Yağız’ın talihsizliği bitmiyor! Show TV apar topar final kararı aldı! Seyircisi buruk...

İÇİNDEKİLER

Yemin'den sonra Özge Yağız'ın talihsizliği bitmiyor! Show TV o dizi için apar topar final kararı aldı. Final yapan diziler kervanına İçimizden Biri de ekleniyor. Yakın bir zamanda ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyen, Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrollerinde yer aldığı İçimizden Biri dizisi için flaş bir karar alındı. İlk olarak Show TV İçimizden Biri dizisiyle ilgili tam final kararı alınmışken son anda fikir değişikliğiyle alarak dizinin yayın gününde değişikliğe gitti. Yaşanan bu gelişmenin ardından dizinin sıkı takipçileri derin bir oh çekmişti ancak işler değişti. İçimizden Biri alınan son kararla birlikte, 19 Ekim Salı günü yani yarın akşam saat 20.00'de final yapıyor.

FİNAL YAPIYOR

İlk başta Show TV ekranlarında pazar günleri izleyicisiyle buluşan İçimizden Biri dizisi ilk 5 bölümün reyting sonuçlarına bakıldığında bekleneni veremedi.

Dizinin reyting sıralamasında bekleneni veremesi nedeniyle Show TV bir karar aşamasına geldi. Başta dizinin günü değiştirilse de daha sonra alınan karardan vazgeçildi.

Güzel oyuncu Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrollerinde yer aldığı İçimizden Biri'nin yayın günü salı olarak değiştirilmişti.

Son olarak Show TV tarafından alınan kararla dizi 6. bölümünde final yaparak ekranlardaki macerasını tamamlayacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İçimizden Biri'nin beşinci bölümünde Adam, Havva'dan boşanmak istemediği için zor anlar yaşadı. Hacı Hünkar ve enişteler, Adam'ı tuzağa düşürdü ve Havva'dan boşanması için kendi yöntemleriyle işkence uyguladılar.

ADAM, HAVVA'DAN AYRILMADI

Show TV'nin Süreç Film imzalı dizisi İçimizden Biri'nin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Adam'ın kendisine yalan söylediğini öğrenen Havva, ayrılmaya karar verdi.

Adam, Havva'nın ayrılma isteğini kabul etmedi. Aladağ ailesinin tüm baskılarına rağmen Adam, Havva'dan boşanmayacağını net bir şekilde belli etti. Havva ile Adam'ın yeniden bir araya nasıl geleceği ise büyük merak konusu oldu.

İçimizden Biri'nin beşinci bölümünde Adam, Havva'dan boşanmak istemediği için zor anlar yaşadı. Hacı Hünkar ve enişteler, Adam'ı tuzağa düşürdü ve Havva'dan boşanması için kendi yöntemleriyle işkence uyguladılar. Havva, Adam'ın tüm mücadelesine rağmen finalde boşanmak istediğini söyledi. Tüm ailenin baskısıyla köşeye sıkışan Adam, "boş ol" demeye başladı. Herkes Adam'ın boşanacağını düşünürken Adam, üçüncü kez "boş ol" demedi ve son anda Hünkar ile eniştelerden kaçmayı başardı.