Derin Aras'ı nerden tanıyor? Sadakatsiz Derin ve Aras arasındaki bağlantıya inanamayacaksınız! Sadakatsiz 34. bölüm fragmanı!

Bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle Kanal D ekranlarına gelecek olan Sadakatsiz dizisi yine reyting rekorları kıracak. Derin yürüyemediğine herkesi inandırmış ve ailesini etrafında pervane yapmış durumda. Volkan'ı da böylelikle elinde tutan Derin'in yeni planı herkesi çileden çıkaracak. Asya'nın hayatını kurtardığı Aras ile Derin arasındaki ilişkinin boyutu merak ediliyor. Derin'in Aras'ı nereden tanıdığı izleyicilerin bir hayli merakını cezbetti. Peki Derin Aras'ı nerden tanıyor? Derin ile Aras nereden tanışıyor? İşte Derin ile Aras arasındaki hikaye...

Giriş Tarihi 13 Ekim 2021, 18:44 Güncelleme 14 Ekim 2021, 10:01
Derin Aras’ı nerden tanıyor? Sadakatsiz Derin ve Aras arasındaki bağlantıya inanamayacaksınız! Sadakatsiz 34. bölüm fragmanı!

İÇİNDEKİLER

Sadakatiz dizisinin 34. bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ederken Derin ile Aras arasındaki bağlantı herkesi şoke etti. Dizide Aras'ın kim olduğu büyük merak uyandırırken, Derin'in Aras'ı tanıması dikkat çekti. Herkesi sakat kaldığına inandıran Derin'in yeni planı izleyicileri dumura uğrattı. Aras ile Derin'in bağlantısına inamayacaksınız. Peki Derin Aras'ı nerden tanıyor? Derin ile Aras nereden tanışıyor? İşte cevapları ve Sadakatsiz 34. bölüm fragmanı!

DERİN ARAS'I NEREDEN TANIYOR?

Sadakatsiz'in Derin'i yine Asya'nın peşinde. Volkan'ı kaybetmemek için her yolu deneyen Derin yeni bölümde de yeni hinlikler peşinde. Asya'nın evini gözetleyen Derin, evde Aras'ı görünce neye uğradığını şaşırdı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izleyen izleyiciler Derin ile Aras arasındaki ilişkiyi öğrenmek için araştırmalara koyuldu. Peki bu ikili nereden tanışıyor?

DERİN İLE ARAS ARASINDAKİ BAĞLANTIYA İNANAMAYACAKSINIZ!

Aras trafik kazası geçirmiş ve o sırada oradan geçen Asya da Aras'a yardım etmiş ve hayatını kurtarmıştı. Günlerdir hastanede yatan Aras uyandığında hafızasını kaybetmişti. Geçmişini hatırlamayan Aras'a Asya yardımcı oluyordu. Ancak onları takip eden bir kişi vardı. İsmi açıklanmayan bu kişi Aras ile Asya'yı sık sık takip ediyor ve her şeyi telefonla patronuna anlatıyordu. Bu patronun kim olduğu ise bilinmiyor.

34. bölüm fragmanında Asya'nın evini gözetleyen Derin Aras'ı görünce hemen tanıyarak adını söyledi. Bu fragmanla akıllara birçok soru gelirken, Aras ile Derin'in bağlantısı bir hayli merak edildi. Acaba Derin, Asya ile Volkan'ın yakınlaşma ihtimaline karşı Aras'ı mı öne sürdü, yoksa geçmişten bir tanışıklık mı ortaya çıkacak? Aras, Derin'i görecek mi? Önümüzdeki bölümde Derin'in oyunu ortaya çıkacak mı? Hepsi ve daha fazlası yarın akşam belli olacak.

SADAKATSİZ 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz'in 34. bölümünde, Asya'nın kurtardığı gizemli adam artık herkesin dikkatini çekmeye başlamıştır. Volkan da bu olayı irdeler ve Asya'yı dikkatli olması konusunda uyarır.

Diğer taraftan Derin de takiptedir. Ancak Derin gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez.