Tolga Akış kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Zeynep Bastık evli mi, eşi kim?

Zeynep Bastık ve Edis'in samimi dansı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. İkilinin dansı sonrası Zeynep Bastık'ın hayatı ve eşi hakkında bilgiler merak edilir oldu. Peki, Zeynep Bastık evli mi? Zeynep Bastık'ın eşi kim? Tolga Akış kimdir? İşte konu hakkında detaylar!

Giriş Tarihi 12 Ekim 2021, 08:26 Güncelleme 12 Ekim 2021, 08:26
Tolga Akış kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Zeynep Bastık evli mi, eşi kim?

İÇİNDEKİLER

Edis ile Zeynep Bastık'ın dansı sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin samimi dansı en çok konuşulan konulardan biri oldu. Görüntüler sonrası Zeynep Bastık'ın hayatı, kariyeri ve eşiyle alakalı bilgiler vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki, Zeynep Bastık evli mi? Zeynep Bastık'ın eşi kim? Tolga Akış kimdir, kaç yaşında? İşte konu hakkında tüm bilgiler!

ZEYNEP BASTIK EVLİ Mİ?

Zeynep Bastık uzun süredir sevgili olduğu Tolga Akış ile 2021 yılı Temmuz ayında evlendi. Çift, sade bir törenle Çeşme'de hayatlarını birleştirdi.

ZEYNEP BASTIK EŞİ KİMDİR?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa'da doğdu. Üniversite için geldiği istanbul'da erken yaşta çalışmaya başladı. TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali'nde çalışarak devam etti.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor.

Oyuncu Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın nikah masasına oturdu. Aynı zamanda Zeynep Bastık'ın da menajerliğini yapan Tolga Akış, Zeynep Bastık'ı konserlerinde de yalnız bırakmıyor.

ZEYNEP BASTIK HAKKINDA!

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi Çanakkale'de tamamladı. Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol alan Zeynep Bastık, asıl çıkışını ise müzik kariyeriyle yaptı.

2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başlayan Bastık, 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı.



Bastık, bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımladı.

Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı.Bu cover'lar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlandı.

Zeynep Bastık, üç yıldır aşk yaşadığı ve aynı zamanda menajerliğini yapan Tolga Akış ile 2021 yılı Temmuz ayında Çeşme'de yakın arkadaşlarının olduğu düğünle nikah masasına oturdu.