3.5 senelik macera hazin sonla bitti! Artık eli kulağında... Çukurova'da ardı ardına ayrılıklar!

Çukurova'da ardı ardına ayrılıklar yaşanıyor. O ismin 3.5 senelik macera hazin sonla bitti! Artık eli kulağında... Ekranların sevilen Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta yaşanan ayrılık izleyicileri şaşırttı. Fekeli karakteriyle gönüllere taht kuran ünlü isim diziye veda etti. Murat Ünalmış ve Hande Soral'ın bu sezon veda ettiği dizide başrol isimlerden birisi daha vedasıyla gündeme geldi. Ali Rahmet Fekeli karakteriyle dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda yer alan usta oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova'nın dün izleyicisiyle buluşan 107. bölümünde senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Fekeli'nin cenaze töreni ise ilçede hüzün havası hakim oldu. Yaşanan bu acı vedanın ardından izleyiciler ise dizide yaşanacak yeni gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2021, 09:00 Güncelleme 10 Ekim 2021, 09:01
3.5 senelik macera hazin sonla bitti! Artık eli kulağında... Çukurova’da ardı ardına ayrılıklar!

İÇİNDEKİLER

Hüzün dolu sahneleriyle milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova'da herkesi üzen bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlarda olan Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılık haberi geldi. İlk bölümden bu yana Ali Rahmet Fekeli karakterini canlandıran usta oyuncu Kerem Alışık projeye veda etti. 107 bölümdür projede yer alan usta oyuncunun ayrılık haberi ise hayranlarını üzdü. Ali Rahmet Fekeli'nin boğazına saplanan bir iğne neticesinde yere yığılarak öldü ve Çukurova'da düzenlenen cenazede gözyaşları sel oldu. Kerem Alışık'ın vedasının ardından yeni bir veda yaşanıp yaşanmayacağı akıllarda bir soru işareti olarak kaldı.

ALİ RAHMET FEKELİ'NİN VEDASI

13 Eylül 2018 tarihinde bu yana izleyicilerini ekran başında soluksuz bırakan Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonunda bir ayrılık daha yaşandı.

Bu sezon dizinin kilit isimlerinden olan Murat Ünalmış ve Hande Soral'ın veda ettiği dizide başrol isimlerden birisi daha ayrılık kararıyla izleyicileri üzecek.

Ali Rahmet Fekeli karakteriyle dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda yer alan usta oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova'nın bu hafta izleyicisiyle buluşan 107. bölümünde senaryo gereği ölerek diziye veda etti.

Fekeli'nin cenaze töreni ise ilçede hüzün havası estirdi. Ayrıca Çukurova'da son sahnesini çeken Kerem Alışık'ın İstanbul'a döndüğü bilgisi de paylaşıldı.

KEREM ALIŞIK KİMDİR?

İsmail Kerem Alışık 5 Haziran 1960'da İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu olan oyuncu günümüze kadar birçok televizyon dizisinde rol aldı.

İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay'ın üstlendiği Dansöz ile yaşadı. 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nin Berna Laçin ile sunuculuğunu yaptı. Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar futbol takımında oynamıştır.

DİZİLER

Bir Zamanlar Çukurova - Ali Rahmet Fekeli (2018-günümüz)
Kara Sevda - Ayhan (2017-2018)
Kara Kutu - Başkomiser Tekin (2015)
Böyle mi Olacaktı - Kadir Arıkan (2001)
Baykuşların Saltanatı (2000)
Zehirli Çiçek - Orhan (2000)
Oyun Bitti - Demir Filibe (1997-1998)
Fırtınalar - Ferit Demiröz (1996-1997)

FİLMOGRAFİ

Arif V 216 - Ömer (2018)
Şartlı Tahliye - Raif (2015)
72. Koğuş - Berbat (2011)
Saddam'ın Askerleri (2008)
Hababam Sınıfı Askerde - Sabit (2004)
Hoşgeldin Hayat - Serhat (2004)
Dansöz - Zorro (2000)
Ah Nalan Ah - Kemal (1988)