Selin Ciğerci eski hali nasıl? Eşi kim? Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapar?

Selin Ciğerci futbolcu Gökhan Çıra ile evliliğini sonlandırdı. Demet Akalın gibi isimlerle yakın dostluğu bulunan Selin Ciğerci özellikle sosyal medyada tanınıyor. İlk olarak cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Ciğerci daha sonra Gökhan Çıra ile birlikteyken 3. kadın iddialarıyla magazin gündeminde bir hayli ses getirmişti. Sık sık ayrılacakları konuşulan çift en son anlaşarak boşanmaya karar verdi. Peki Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapar? Selin Ciğerci eski hali nasıl? Eşi kim?

Giriş Tarihi 08 Ekim 2021, 08:45 Güncelleme 08 Ekim 2021, 08:46
Selin Ciğerci eski hali nasıl? Eşi kim? Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapar?

İÇİNDEKİLER

Eski eşi Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci'nin hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Ciğerci paylaşımlarıyla ve ünlü isimlerle tartışmalarıyla gündemden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. İnternet Ünlüsü ve şarkıcı olan Ciğerci son açıklamalarıyla magazin dünyasında öne çıkan isim oldu. Peki Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapar? Selin Ciğerci eski hali nasıl? Eşi kim? İşte Selin Ciğerci'nin hayatı!

SELİN CİĞERCİ'NİN HAYATI!

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 İstanbul doğumludur. Muhafazakâr bir ailesi vardır. Babası Konyalı annesi ise Kastamonuludur. Yoksul bir ailede büyüyen Ciğerci'nin babasının şimdilerde Defacto'nun sahibi olduğu iddia edilmektedir. Ciğerci, bir dönem "Okan Ünsal" takma ismini kullanarak Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.

Kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

GÖKHAN ÇIRA İLE EVLİLİĞİ SONA ERDİ!

2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlenmiştir. Çiftin nikah şahitliğini Ciğerci'nin yakın arkadaşı olan Demet Akalın yapmıştır. Ciğerci, bir transseksüeldir.

Show TV'de yayınlanan '1 Başka Güzel' programına konuk olan yakın zamanda Gökhan Çıra ile noktaladığı evliliğinden bahsetti. Sunucu Esra Eron'un "Mantık evliliği mi, aşk evliliği mi?" sorusuna içten bir şekilde cevap verdi. "Ben duygusal bir insanım, benim için tabii ki aşk evliliği." diyen Ciğerci, severek ayrıldığını gözyaşlarıyla anlattı.

SELİN CİĞERCİ VE DENİZ AKKAYA KAVGASI!

Selin Ciğerci, sosyal medya hesaplarından taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini duyurmuştu.

Deniz Akkaya ise bu sözlere sert bir tepki gösterdi ve bir programda ağır sözler sarf etti. Selin Ciğerci ise kendisini ve eşi Gökhan Çıra'yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya'ya üç ay tedbir kararı aldırdı.

Deniz Akkaya'nın tedbir kararını ihlal etmesiyle de hakkında üç gün süreyle zorlama istenmişti. Deniz Akkaya, hakkında çıkan karar kesinleşti ve eski manken de karakola giderek teslim oldu.

SELİN CİĞERCİ ESKİ HALİ FOTOĞRAFI