Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu bildiğini okumaya devam ediyor! Yine Bebek'te...

Pandemi döneminde maskesiz gezmesş ile sık sık gündeme gelen Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu,yine Bebek'te objektiflere takıldı. Futbol yorumcusu ve iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu bir kez daha maskesizdi. Dizini sakatladığı görülen 57 yaşındaki Kaya Çilingiroğlu'nun koruyucu dizlik takması dikkatlerden kaçmadı.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2021, 09:36 Güncelleme 08 Ekim 2021, 11:15
Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu bildiğini okumaya devam ediyor! Yine Bebek’te...

İÇİNDEKİLER

Futbol yorumcusu ve iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, pandemi döneminin başından beri maske takmamasıyla sürekli gündem olmuştu.

Çocuklarına düşkünlüğü ile bilinen Çilingiroğlu, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı.

Ünlü spor yorumcusu yine maskesizdi. Dizini sakatladığı görülen 57 yaşındaki Kaya Çilingiroğlu'nun koruyucu dizlik takması dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce üç evlilik yapan Kaya Çilingiroğlu, kendisini görüntüleyen muhabirlere "Kolay gelsin" diyerek konuşmak istemedi.


MASKESİZ HALLERİYLE SIK SIK ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Öte yandan Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz şubat ayında FerayeTanyolaç'tan dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ile Bebek sahilde maskesiz bir şekilde yürüyüş yaparken objektiflere yansımıştı.

Çilingiroğlu, gazetecilere sert çıkarak, "Fazla yaklaşmayın, mesafeyi koruyun" demişti. Gazetecilerin, "Bizim maskemiz var ve mesafeyi koruyoruz. Sizin maskeniz yok" karşılını vermesi üzerine Çilingiroğlu, "Siz bana karışmayın" ifadelerini kullanmıştı.


"SİZ SERT DAVRANAN GÖRMEMİŞSİNİZ"
Kaya Çilingiroğlu, daha öncede oğluyla alışveriş turuna çıkmış, muhabirlerin kendisini görüntülemesine anlamsız bir tepki vermişti. Mikrofon uzatan muhabirlere bağıran Çilingiroğlu, "Benden uzak durun, kimse yaklaşmasın" demişti.


Maske ve mesafe kuralına dikkat eden muhabirleri azarlamaya devam eden futbol yorumcusu, "Size mesafeli soru soruyoruz, neden sert davranıyorsunuz?" diyen habercilere, "Siz kısa pantolonla gezerken ben vardım, siz sert davranan görmemişsiniz" şeklinde yanıt vermişti.