Ferhan Müjgan Şensoy’dan duygusal paylaşım! Babası Ferhan Şensoy'u bakın nasıl andı

Ferhan Müjgan Şensoy, 31 Ağustos'ta vefat eden babası Ferhan Şensoy'u Instagram'da andı. Babasının ölümünden 1 hafta sonra anne olan Ferhan Müjgan Şensoy, kaleme aldığı satırlarla takipçilerini duygulandırdı. İşte Ferhan Müjgan Şensoy’un duygusal paylaşımı...

Giriş Tarihi 22 Eylül 2021, 20:38 Güncelleme 22 Eylül 2021, 20:38
Ferhan Müjgan Şensoy’dan duygusal paylaşım! Babası Ferhan Şensoy’u bakın nasıl andı

İÇİNDEKİLER

Uzun zamandır İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi gören usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos'ta vefat etmişti. Kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle vefat eden sanatçının kızı Ferhan Müjgan Şensoy, babasının ölümünden 1 hafta sonra anne olmuştu.

Ferhan Müjgan Şensoy, sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşımda bulundu.

Baba acısıyla sarsılan genç kadın, Ferhan Şensoy ile verdiği pozları siyah-beyaz filtre kullanarak Instagram sayfasında yayınladı.

Şensoy, paylaşımının altına ise şu notu ekledi: "Canım Babam, 22 gün olmuş sen gideli ve 16 gündür kucağımda canımız kızımız… Seni en yakışan biçimde uğurlarken, kızımızı en güzel şekilde karşılamaya çalıştık. Böylesi teğet geçişinizi belki zamanla daha iyi anlamlandıracağım. Seni çok özlüyorum. "Özlemek güzeldir" dersin sen; böyle bir özlem zamanla güzelleşir mi bilmem ama dilerim biraz olsun kolaylaşır. Seni çok seviyorum…"

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da Ferhan Müjgan Şensoy'un paylaşımına yoğun ilgi göstererek başsağlığı ve sabır diledi.

Gonca Vuslateri, Doğa Rutkay, İdil Fırat, Ceylan Capa, Zeynep Camcı'nın da aralarında olduğu birçok ünlü isim de paylaşıma yorum yaptı.