Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi, konusu nedir? EDHO ekibinin yer aldığı Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları kim?

Aman Reis Duymasın filmi konusu ve oyuncuları hakkında araştırmalar akşam kuşağı izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Aman Reis Duymasın filmi televizyonda ilk kez bugün ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanınan karakterlerin yer aldığı filmde, yer altı dünyasının tanınan ailelerinin çıktığı tatilde başına gelen olayları konu ediniyor. Peki, Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları kimdir? Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte tüm detaylar!

Giriş Tarihi 21 Eylül 2021, 18:00 Güncelleme 21 Eylül 2021, 18:00
Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi, konusu nedir? EDHO ekibinin yer aldığı Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları kim?

İÇİNDEKİLER

Yapımcılığını Sinehane'nin üstlendiği 'Aman Reis Duymasın' filmi, bugün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yeraltı dünyasının en güçlü isimlerinin sakin bir kasabada yaz tatiline çıkmasını konu alan film hakkında aramalar büyük bir hız kazandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle tanınan oyuncuların yer aldığı filmin nerede çekildiği hakkında araştırmalar başladı. Peki, Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi, konusu ne? EDHO ekibinin yer aldığı Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları kim?

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ KONUSU NE, NEREDE ÇEKİLDİ?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunun yer aldığı komedi filmi Aman Reis Duymasın'ın çekimleri İstanbul ve Erdek'te gerçekleşti.

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ KONUSU

Aman Reis Duymasın filmi, yeraltı dünyasının tanınan ailelerinin çıktığı tatilde başına gelenleri konu alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşıyorlar. Bu tatilde işler bir süre sonra çığırından çıkıyor ve ekip Hızır Reis'in yaşananları duymaması için büyük bir çabaya girişiyor.

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ OYUNCULARI

Ozan Akbaba: İlyas Çakırbeyli
Mustafa Üstündağ: Boran Kayalı
Savaş Özdemir: Tipi/Murat İspirli
Sevinç Kıranlı: : Hatice Kalkandere
Hakan Karsak: Enişte/Temel Kalkandere
Emir Benderlioğlu: Behzat Façalı
Ceren Benderlioğlu: Ömür Çakırbeyli


Sevil Akı Saner: Emine İspirli
Tevfik Erman Kutlu: Tekin Kutlu
Ömer Kurt: Zafer
Bekir Çiçekdemir: Hüsnü
Sabahattin Yakut: Korhan
Berna Üçkaleler: Sibel
Ezgi Esma Kürklü:Gamze
Oktay Kaynarca : Hızır Çakırbeyli