Yıldız Tilbe hayranlarını korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırılan Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu nasıl?

55 yaşındaki ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’den kötü haber geldi. Dün akşam Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla ekrana gelen 'Benzemez Kimse Bize' adlı programa konuk olan şarkıcı, apar topar hastaneye kaldırıldı. Operasyon geçirdiği öğrenilen Tilbe’nin sağlık durumu ise sevenlerini endişelendirdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2021, 18:04 Güncelleme 21 Eylül 2021, 14:58
Yıldız Tilbe hayranlarını korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırılan Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu nasıl?

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, dün akşam Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla ekrana gelen 'Benzemez Kimse Bize' adlı programa konuk olmuştu.

Programdaki tavırlarıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı, şimdi ise sağlık durumuyla gündem oldu.

55 yaşındaki Yıldız Tilbe'nin kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle bu sabah saatlerinde Ulus'taki özel bir hastanede operasyon geçirdiği belirtildi.

Hayranlarını korkutan Yıldız Tilbe'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tilbe'ni hayranları, ünlü şarkıcı için sosyal medyada 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

NE OLMUŞTU?
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, dün akşam Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla ekrana gelen 'Benzemez Kimse Bize' adlı programa konuk olmuştu. Tilbe'nin canlı yayında sergilediği davranışlar, sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer almıştı.

Öte yandan Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe'nin bilinmeyen bir huyunu ortaya çıkarmıştı. Ünlü sanatçı, Tilbe'nin programlardan sonra giyindiği elbiseleri kestiğini söyleyerek izleyicileri şaşırtmıştı.