Gökhan Gencebay kimdir, kiminle evlendi? Gökhan Gencebay eşi Seda Han Özmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Magazin gündemini yakından takip edenler tarafından Gökhan Gencebay kimdir, kiminle evlendi? Sorusunun yanıtı sıklıkla araştırılır oldu. Usta ses sanatçısı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, 5 yıldır birlikte olduğu Seda Han Özmen ile evlendi ve bu gelişme magazine gündeminde büyük yankı uyandırdı. Merakla Gökhan Gencebay eşi Seda Han Özmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılmaya başlandı. İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 17 Eylül 2021, 13:06 Güncelleme 17 Eylül 2021, 13:06
Gökhan Gencebay kimdir, kiminle evlendi? Gökhan Gencebay eşi Seda Han Özmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

İÇİNDEKİLER

Gökhan Gencebay kimdir, kiminle evlendi? Gökhan Gencebay eşi Seda Han Özmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, uzun süredir sevgili olduğu Seda Han Özmen ile hayatını birleştirdi. Haberi duyanlar ikilinin özel hayatlarına dair bilgileri merakla araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

GÖKHAN GENCEBAY'IN EŞİ SEDA HAN ÖZMEN KİMDİR?

Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin oğlu Gökhan Gencebay ile 2016 yılından beri aşk yaşayan Seda Han Özmen Çırağan Sarayı'nda dünya evine girdi. Seda Han Özmen hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor.

GÖKHAN GENCEBAY KİMDİR?

14 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Gökhan Gencebay aslen Samsunludur. Annesi aktris Sevim Emre, arabesk şarkıcısı Orhan Gencebay'dır.

İngiltere'nin başkenti Londra'da Harrow School'da İngilizce dil eğitimini tamamlamasının ardından lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi'nde işletme üzerine yaptı.

1996'dan beri grafiti ile ilgilenen ve sokaklarda birçok grafitiye imza atan Gökhan Gencebay, ABD ve Avrupa ülkelerinde grafiti üzerine çalışmalarda bulundu. Pera müzesi başta olmak üzere Türkiye'de ve Avrupa'nın birçok şehrinde sergilere katıldı.

Gökhan Gencebay, ünlü oyuncu ve eğitmen Ayla Algan'dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca farklı dönemlerde Mark Levitas, Erol Babaoğlu ve Burak Sarımola'dan da oyunculuk ve kamera önü dersleri aldı.

2019 yılında yayınlanan Nöbet dizisinde 'Oğuz Berhudar' rolüyle beğeni topladı. 2021 yılında izleyicisiyle buluşacak 'Barbaroslar' dizisinde rol alacak.