Kazandıkları rakamlar dudak uçuklatıyor! Milyonlar havada uçuşuyor! Ünlü oyuncuların dizilerdeki bölüm başına aldıkları paralar kaç TL?

Günümüzde çoğu değişik platformda nerdeyse günde 1 yeni dizi yayınlanıyor. Bazı diziler milyonlarca vatandaş doğrultusundan takip edilirken bazısı ise ilk günden yayından kaldırılıyor. Dizi izleyicilerinin merak ettiği konulardan birisi de dizi oyuncularının ne kadar kazandığı yönünde. Dizi oyuncularının kazandıkları paraları görenler resmen ufak dilini yutuyor. Çünkü milyon dolarlar havada uçuşuyor. İşte dizi oyuncuları ne kadar kazanır sorusunun cevabı...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2021, 12:03 Güncelleme 17 Eylül 2021, 12:03
Kazandıkları rakamlar dudak uçuklatıyor! Milyonlar havada uçuşuyor! Ünlü oyuncuların dizilerdeki bölüm başına aldıkları paralar kaç TL?

İÇİNDEKİLER

Peş peşe açıklandı. Bölüm başına alınan paralar dudakları uçuklattı. Televizyon dizilerinden en çok kazanan Türk ve dünyaca ünlü yıldızların isimleri açıklandı.. TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programındaki habere göre, bölüm başı rekor ücret alan ikili Burak Özçivit ve Halit Ergen. İki başarılı oyuncu bölüm başı en az 250 bin lira alıyor. Bu da aylık 1 milyon liraya denk geliyor. Öte yandan Variety'nin yayınladığı listede birinci sırayı Robert Downey Jr. aldı. Henüz yayına girmeyen The Sympathizer dizisi için ünlü oyuncuya bölüm başına ödenen ücret 2 milyon dolar olarak açıklandı.

EN FAZLA KAZANAN DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR

Variety'nin yayınladığı listede birinci sırayı Robert Downey Jr. aldı. Henüz yayına girmeyen The Sympathizer dizisi için ünlü oyuncuya bölüm başına ödenen ücret 2 milyon dolar olarak açıklandı. İkinci sırayı Terminal List için 1.4 milyon dolar alan Chris Pratt, üçüncü sırayı The Old Man için bölüm başına 1 milyon dolar alan Jeff Bridges izledi.

Listedeki en çok kazanan kadın oyuncular ise And Just Like That dizisi için bölüm başı 650- 750 bin dolar alan Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis ile Mare of Easttown için her bölümden 650 bin dolar kazanan Kate Winslet oldu. Takvim.com.tr sizler için en doğru bilgileri araştırıyor.

KİM, NE KADAR ALIYOR?

Robert Downey Jr

Dizi: The Sympathizer Bölüm başı ücret:.

En 2 milyon dolar.

Chris Pratt

Dizi: Terminal List Bölüm başı ücret:

1.4 milyon dolar

Jeff Bridges

Dizi: The Old Man Bölüm başı ücret:

1 milyon dolar.

Bryan Cranston

Dizi: Your Honor Bölüm başı ücret:.

750 bin dolar

Alec Baldwin

Dizi: Dr. Death Bölüm başı ücret:

575 bin dolar.

EN FAZLA KAZANAN TÜRK YILDIZLAR

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programındaki habere göre, bölüm başı rekor ücret alan ikili Burak Özçivit ve Halit Ergen. İki başarılı oyuncu bölüm başı en az 250 bin lira alıyor. Bu da aylık 1 milyon liraya denk geliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, yer aldığı dizilerde bölüm başı 200 bin lira aylık ise 800 bin lira alıyor.

Magazin skandallarıyla tanınan Can Yaman bölüm başı 100 bin lira aylık 400 bin lira alıyor.

Ünlü oyuncu Beren Saat, bölüm başı 150 bin lira aylıksa 600 bin lira alıyor.

Burak Özçivit'in de eşi olan Fahriye Evcen, bölüm başı 150 bin lira, aylık 600 bin lira alıyor.

Serenay Sarıkaya da Fahriye Evcen ile aynı ücreti alarak haftalık 150, aylık 600 bin lira alıyor.

Cansu Dere her ne kadar az ve öz rollerde görünse de bölüm başı 150 bin lira alıyor. Ünlü isim aylık 600 bin lira kazanıyor.

Sen Çal Kapımı dizisiyle 40'tan fazla ülkede yayınlanan Hande Erçel, bölüm başı 100 bin lira aylık 400 bin lira alıyor.