Kin filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? İlk fragman yayınlandı! Yılmaz Erdoğan Kin filmi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?

Yılmaz Erdoğan'nın yeni filmi 'Kin' bir hayli merak konusu oldu. Çekimleri tamamlanan filmin vizyona gireceği tarih duyuruldu. Netflix'de yayınlanacak filmin başrolünde Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimler de yer alıyor. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği Kin filmi ilk fragmanıyla milyonlarca kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Peki Yılmaz Erdoğan Kin filmi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Kin filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Giriş Tarihi 14 Eylül 2021, 09:17 Güncelleme 14 Eylül 2021, 09:17
Kin filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? İlk fragman yayınlandı! Yılmaz Erdoğan Kin filmi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Senayosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda ise Türkan Derya'nın oturduğu Kin filmi Netflix'te izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kin filmi Güney Kore filmi olan '"The Grudge"dan uyarlamadır. Başrolünde de yine Yılmaz Erdoğan oynamaktadır. 'Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?' filminin çok beğenilmesinin ardından 'Kin' filminin de büyük beğeni toplaması bekleniyor. İlk fragman yayınlandı. Peki Yılmaz Erdoğan Kin filmi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Kin filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

YILMAZ ERDOĞAN KİN FİLMİ KONUSU NEDİR, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünde de oynadığı Kin filminin konusu ise şöyle;

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler.

Ertesi sabah, bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

Kin filmi 8 Ekim 2021'de tüm dünyayla aynı anda dijital film ve dizi platformu Netflix üzerinden izleyici ile buluşacak.

KİN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Güney Kore filminden uyarlama 'Kin' filminin oyuncu kadrosundaki isimler de şöyle;

Yılmaz Erdoğan

Ahmet Mümtaz Taylan

Cem Yiğit Üzümoğlu

Rüzgar Aksoy

Duygu Sarışın