Arka Sokaklar'da gidenin yeri çabuk doluyor Merve Oflaz'ın yerine tescilli güzel geliyor! Yokluğunu kimse aramayacak

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, 16. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken bombaları patlatıyor. 15.sezonunun ardından büyük kan kaybı yaşamıştı dizi. Merve Oflaz, Yüsra Geyik, Onur Bay, Alp Korkmaz gibi isimlerin ayrılıklarının yanı sıra Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un da diziyi bıraktığı iddiaları çok konuşulmuştu. Ancak 15 sezondur olduğu gibi gidenin yeri çabuk doluyor Arka Sokaklar'da. Merve Oflaz'ın sürpriz ayrılığının ardından yeri hemen 'tescilli güzelle' dolduç Bakın Arka Sokaklar'a gelen o isim kim.

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2021, 10:09 Güncelleme 26 Ağustos 2021, 10:09
Arka Sokaklar’da gidenin yeri çabuk doluyor Merve Oflaz’ın yerine tescilli güzel geliyor! Yokluğunu kimse aramayacak

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar'da gidenin yeri çabuk doluyor Merve Oflaz'ın yerine tescilli güzel geliyor! Yokluğunu kimse aramayacak... Fenomen polisiye dizi Arka Sokaklar'ın ekibi sete çıkmak için gün sayıyor. Orhan Oğuz ile Kerem Saka'nın yönettiği dizi 16. sezonunda da cuma akşamları Kanal D'de seyirciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. 16. sezon öncesi Merve Oflaz, Yüsra Geyik, Onur Bay, Alp Korkmaz'ın ayrılıklarının şoku yaşanmışken, kadrodaki boşluklar bomba isimlerle dolacak.

Kanal D ekranında izleyicilerle 15 sezon buluşan Arka Sokaklar dizisi, hem ayrılıklar ile sarsıldı hem de yeni isimler diziye katılıyor. Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonunun ardından 4 oyuncunun yapımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Çok iyi reytingler almaya devam eden dizi genç isimler için adeta bir okul oldu. Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz hikayeye veda eden isimler arasında yer aldı. Dört önemli oyuncunun ayrılmasının ardından ise diziye yeni oyuncular katılmaya başladı.

Öncelikle 2019 yılında hikayeye vedan eden Furkan Göksel ile yeniden anlaşma yapıldı. Metin karakterini canlandıran oyuncu, ailesi ile birlikte hikayeye katılıyor.

Diziye polis karakteri ile katılan ilk isim Oğuz Peçe olarak netleşmişti. Şimdi de bir kadın polisin geleceği ortaya çıktı.

Merve Oflaz'ın ayrılığının ardından Arka Sokaklar'a katılacak kadın polis de merak konusuydu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni isim Deniz Çatalbaş.

Aynı zamanda 2020 Best Model 2.'si olan Çatalbaş'ın son anda değişmezse Aslı Komiser rolünü canlandırması planlanıyor.

Dizinin Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnaoğlu, Oya Okar ve Şevket Çoruh'lu yeni afişinde Oğuz Peçe, Deniz Çatalbaş ile Tunç Oğuz da yer alacak.