Çukurova'dan EDHO'nun yıldızı için dev hamle! Sevinç çığlıkları attıracak 2 transfer için harekete geçildi

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni transfer haberleri gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonu için geri sayım başladı. Kadrosundan Murat Ünalmış ve Hande Soral'ın ayrıldığı diziye İbrahim Çelikkol dahil olmuştu. Kulislerde özellikle son dönemde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ateş rolüyle çok konuşulan Erkan Bektaş'ın Bir Zamanlar Çukurova'ya katıldığı iddialar arasında yer alıyor. Erkan Bektaş'ın Çukurova'da hangi karaktere hayat vereceği merak edilirken dizinin sıkı takipçileri Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonunun başlayacağı tarihe odaklandı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2021, 16:10 Güncelleme 21 Ağustos 2021, 16:10
Çukurova’dan EDHO’nun yıldızı için dev hamle! Sevinç çığlıkları attıracak 2 transfer için harekete geçildi

İÇİNDEKİLER

Çukurova'dan EDHO'nun yıldızı için dev hamle! Sevinç çığlıkları attıracak 2 transfer için harekete geçildi. 4. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam eden Bir Zamanlar Çukurova'da peş peşe vedaların hemen ardından kadroya yeni isimler katılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Erkan Bektaş, Ateş karakteriyle başta dost gibi görünüp Çakırbeyli ailesine büyük zararlar vermiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Erkan Bektaş'ın Bir Zamanlar Çukurova'yla anlaştığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Ancak Erkan Bektaş'ın transfer iddiaları hakkında Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcı şirketi TİMS&B'den bir açıklama gelmediğini de ifade edelim.

YENİ İSİMLER KATILIYOR

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni transfer haberleri gelmeye devam ediyor.

ATV ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonu için geri sayım başladı. Kadrosundan Murat Ünalmış ve Hande Soral'ın ayrıldığı diziye İbrahim Çelikkol dahil olmuştu.

Kulislerde özellikle son dönemde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ateş rolüyle çok konuşulan Erkan Bektaş'ın Bir Zamanlar Çukurova'ya katıldığı iddialar arasında yer alıyor.

Erkan Bektaş'ın Çukurova'da hangi karaktere hayat vereceği merak edilirken dizinin sıkı takipçileri Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonunun başlayacağı tarihe odaklandı.

ERKAN BEKTAŞ KİMDİR?

Erkan Bektaş 1972 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olan oyuncu, Ercan Yazgan-Bülent Kayabaş Tiyatrosu, Tiyatro Tempo ve Stüdyo Oyuncuları'nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

2010 yılında kendi tiyatrosu Tiyatro Baykuş'u kuran Bektaş, pek çok televizyon dizisinde boy gösterdi.

ERKAN BEKTAŞ OYNADIĞI BAZI DİZİ VE FİLMLER

-Akıncı
-Börü
-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (dizi) 2015 - Ateş
-Sağ Salim 2: Sil Baştan 2014 - Sacit
-Umutsuz Ev Kadınları - 2013 - Yavuz

-Yırtık Uçurtma, Hava Nasıl Oralarda, - 2013 - Video klip oyuncusu
-Muhteşem Yüzyıl - Kalender Çelebi (konuk oyuncu)
-Leyla İle Mecnun - 27. Bölüm - 2011 - Uzay Gemisi Kaptanı
-Geriye Kalan - 2011 - Cezmi
-Aşk ve Ceza - 2010 - Yavuz Moran

-Bahar Dalları - 2009 - Serdar
-Kül ve Ateş - 2009 - Cemal
-Başka Semtin Çocukları - 2008 - Haydar
-Bir Varmış Bir Yokmuş - 2008 - Sabri