Kuruluş Osman'dan sonra büyük ivme yakalayacak tarihi dizi! Başrolleri dahil her şey böyle aktarıldı

Tarihi dizi tutkunlarına Kuruluş Osman'dan sonra yeni bir dizi müjdesi geldi. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizisinin yapımcı şirket Bozdağ Film'in atv için çekeceği Destan dizisi için geri sayım sürüyor. ATV ekranlarında bu yıl final yapan Hercai'nin başarılı ismi Ebru Şahin, Kuruluş Osman dizisinin yapım şirketi Bozdağ Film'in bu sezon için hazırladığı projeyle el sıkıştı. Ebru Şahin'in yakın zamanda sete çıkacak olan Destan dizisiyle tekrar ekranlarda olacak. Ayrıca projede Selim Bayraktar, Buse Meral, Elif Doğan ve Deniz Barut'la birlikte Meltem Pamirtan da izleyici karşısında olacak. Tarihi dizi meraklıları şimdi bu projeyi merakla bekliyor.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2021, 15:57 Güncelleme 20 Ağustos 2021, 15:57
Kuruluş Osman’dan sonra büyük ivme yakalayacak tarihi dizi! Başrolleri dahil her şey böyle aktarıldı

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman'dan sonra büyük ivme yakalayacak tarihi dizi! Başrolleri dahil her şey böyle aktarıldı. Yakında sete çıkacak Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Bozdağ Film imzalı Destan dizisinin kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Dönem dizisinin kadrosunda Ebru Şahin, Selim Bayraktar, Buse Meral, Elif Doğan ve Deniz Barut gibi başarılı isimler dahil olmuştu. Hercai dizisinin sevilen ismi Ebru Şahin'in bu sezon rol alacağı yeni proje belli oldu. Ebru Şahin, Bozkır Arslanı Celaleddin ve Kuruluş Osman başarılı tarihi dizilerin yapım şirketi Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği Destan adlı diziyle el sıkışmıştı. Diziye son olarak Meltem Pamirtan'ın da katıldığı bilgisi paylaşıldı.

DESTAN İLE DÖNÜYOR

TV100'den gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ebru Şahin'in yeni adresi belli oldu. Ünlü oyuncu bir süredir gelen teklifleri değerlendiriyordu.

Güzel oyuncu Ebru Şahin, Bozkır Arslanı Celaleddin ve Kuruluş Osman dizilerinin yapım şirketi Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği Destan adlı diziyle el sıkıştı.

İzleyicilerin heyecanla beklediği Destan dizisi bu ay sete çıkmaya hazırlanıyor. Projede Ebru Şahin'in partneri ise Edip Tepeli oldu.

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı. Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı.

İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dahil olduktan sonra Hercai dizisinde başrolü üstlendi.

Genç oyuncu Reyyan karakteriyle başarılı performans çizmişti. Hercai dizisi bu yıl 69. bölümüyle ekranlara veda etti.

EBRU ŞAHİN'İN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)