Survivor Nisa yarışma sonrası kendini baştan yarattı annesi bile tanımaz! Barış Murat Yağcı'yla sevgili olan Nisa Bölükbaşı...

Survivor 2020'nin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de Nisa Bölükbaşı'ydı. Gerek Cemal Can Canseven'le olan dostluğu gerekse ilginç tavırlarıyla adından bolca söz ettiren Nisa Bölükbaşı aynı zamanda Sercan Yıldırım'ın büyük aşkı olarak hafızalarda kaldı. Yarışma sonrası Barış Murat Yağcı'yla aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı'nın bu ilişkisi olaylı bir şekilde bitmişti. Instagram'da oldukça aktif olan Nisa Bölükbaşı'nın değişimi görenleri şaşkına çeviriyor. İşte Nisa Bölükbaşı'nın Survivor sonrası değişimi...

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2021, 09:30 Güncelleme 18 Ağustos 2021, 09:31
Survivor Nisa yarışma sonrası kendini baştan yarattı annesi bile tanımaz! Barış Murat Yağcı’yla sevgili olan Nisa Bölükbaşı...

İÇİNDEKİLER

Survivor Nisa yarışma sonrası kendini baştan yarattı annesi bile tanımaz! Barış Murat Yağcı'yla sevgili olan Nisa Bölükbaşı... Survivor 2020'yle hayatlarımıza giren Nisa Bölükbaşı şimdilerde bir sosyal medya fenomeni. Yarışmanın olaylı isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı bir süre önce yarışma sonrası aşk yaşamaya başladığı Barış Murat Yağcı'yla ilişkisini sona erdirmişti. Şimdilerde sosyal medya üzerinden para kazanan Nisa Bölükbaşı değişimiyle herkesi şaşırttı.

Survivor 2020'nin yıldız isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı gerek program esnasında gerek program sonrasında adından sık sık söz ettirdi. Survivor 2020'de performansı ve arkadaşlık ilişkileriyle dikkat çeken Nisa Bölükbaşı'nın program sonrasındaki değişimini haberimizde.

Başladığından beri ilgiyle izlenen Survivor yarışması, koronavirüsün patlak verdiği 2020'de reyting rekorları kırmıştı.

Survivor 2020 yarışmacıları hem oyunlardaki performansıyla hem de özel hayatıyla çok konuşulmuştu. Survivor'da en çok konuşulan kadın yarışmacılardan biri Nisa Bölükbaşı'ydı.

Oyunlardaki performansı ve güçlü arkadaşlık ilişkileriyle dikkat çeken Bölükbaşı'nın, Survivor 2020'ye renk katan yarışmacılardan biri olduğu ifade edilmişti.

Survivor esnasında Cemal Can Canseven ile yaşadığı dostluğun konuşulduğu kadar program sonrasında yaşadığı küslük de oldukça konuşulmuştu.

Öte yandan program sonrasında, Barış Murat Yağcı ile yaşadığı ilişkiyi duyurmasının ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Geçtiğimiz dönemlerde ikili, yollarını ayırma kararı verdiğini açıkladı.

Nisa Bölükbaşı da Survivor'un ardından Instagram'ı aktif olarak kullanmaya başladı.

Survivor 2020 yarışması boyunca takipçisi en çok artan yarışmacılardan biri olan Bölükbaşı Instagram'da paylaştığı pozlarla fiziği ve stilinden söz ettiriyor.