Müjde Uzman - Oğuzhan Uğur başladığı hızla sona erdi! Sevgilisiyle önce sarmaş dolaş poz verdi sonra olanlar oldu

'Hadi İnşallah', 'Kiralık Aşk' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda rol alan Müjde Uzman, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sürpriz aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ikiliden Oğuzhan Uğur, dün akşam sevgilisiyle sarmaş dolaş bir pozunu sosyal medya hesabında yayınladı. Ancak Oğuzhan Uğur, fotoğrafı kısa bir süre sonra kaldırdı. Ardından ünlü çift, sosyal medyada hayranlarını şaşkına çeviren bir hamlede bulundu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2021, 19:06 Güncelleme 13 Ağustos 2021, 19:06
Müjde Uzman - Oğuzhan Uğur başladığı hızla sona erdi! Sevgilisiyle önce sarmaş dolaş poz verdi sonra olanlar oldu

İÇİNDEKİLER

Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur, 'Hadi İnşallah', 'Kiralık Aşk' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Müjde Uzman ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Instagram'dan sık sık mutluluk pozlarını yayınlayan çiftten Oğuzhan Uğur, dün akşam sevgilisi Müjde Uzman ile verdiği sarmaş dolaş bir pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Ancak Oğuzhan Uğur, yoğun ilgi gören paylaşımı kısa bir süre sonra Instagram sayfasından kaldırdı.

Oğuzhan Uğur'un fotoğrafını kaldırmasının ardından ise ikilinin birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları ve birlikte çektirdikleri tüm fotoğrafları sildikleri fark edildi.

Müjde Uzman - Oğuzhan Uğur cephesinde yaşanan beklenmedik gelişme, ikilinin hayranları üzerken 'ayrılık' dedikodularını alevlendirdi.

İki taraf yaşanan olaylarla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı.