Acun Ilıcalı gözüne kestirdi döndü dolaştı 'seni istiyorum' dedi istediğini aldı! Bu iddia herkesin dilinde yakında TV 8'de

Survivor, Masterchef, O Ses Türkiye gibi yarışma programlarının yer aldığı TV 8'de yeni sezon için kollar sıvandı... Yeni yapımların yanı sıra bir dönem ekranlara damgasını vuran yapımları da yeniden hayat geçirecek olan Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz için bombanın saatini kurdu, bekliyor. Bu yıl Yetenek Sizsiniz Türkiye projesinde jüri değişikliği yapmak isteyen Acun Ilıcalı yıllardır jüri kadrosunda yer alması için teklif götürdüğü o ismi sonunda ikna etti. Teklif giden flaş ismin ise kabul için bir şartı var; o da diğer jüri üyelerinin belli olması...

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2021, 11:33 Güncelleme 12 Ağustos 2021, 15:55
Acun Ilıcalı gözüne kestirdi döndü dolaştı ’seni istiyorum’ dedi istediğini aldı! Bu iddia herkesin dilinde yakında TV 8’de

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı gözüne kestirdi döndü dolaştı 'seni istiyorum' dedi istediğini aldı! Bu iddia herkesin dilinde yakında TV 8'de... Bir döneme damgasını vuran yarışma programı Yetenek Sizsiniz, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Başta Aleyna Tilki olmak üzere pek çok ismin şöhretler dünyasına adım atmasını sağlayan Yetenek Sizsiniz için çalışmalar sürerken, jüri koltuğunda kimin oturacağı merak konusu. Bu kapsamda flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz ocak ayında ikinci çocuğunu kucağına alan Meryem Uzerli, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu, 'Lily Koi' adını verdiği kızının yedi aylık olmasıyla birlikte gelen tekliflere sıcak bakmaya başladı.

Son olarak 2019 yapımı 'Kovan' filminde rol alan Meryem Uzerli'yi sonunda ikna eden ise tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı oldu.

Ilıcalı, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden ayrıldığından beri ünlü oyuncuyla çalışmak istiyordu. 2014'ten bu yana 'Yetenek Sizsiniz', 'Rising Star' gibi programlarda jüri üyeliği önermiş ancak bir türlü ikna edememişti.

İkili, geçtiğimiz günlerde yeniden buluştu ve sonunda Acun, Meryem Uzerli'yi ikna etmeyi başardı. Meryem Uzerli, yeni yayın döneminde 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri üyesi olarak ekrana gelecek.

"DİĞER JÜRİLERİ GÖRMEDEN İMZA ATMAM"

Ancak Meryem her zamanki gibi yine kendine bir acil çıkış kapısı bıraktı ve "Diğer jüri üyelerinin kim olduğunu gördükten sonra imza atarım" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ve Meryem Uzerli'nin prensipte anlaştığı, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında diğer jüri üyelerinin kim olacağının belirleneceği öğrenildi.

JÜRİDE ÜNLÜ İSİMLER

'Yetenek Sizsiniz Türkiye' jürisinde; Hülya Avşar, Özgü Namal, Sergen Yalçın, Demet Evgar, Oylum Talu, Murat Boz, Seda Bakan, Ali Taran ve Eser Yenenler yer almıştı.