Masterchef Araz kimdir? Masterchef Araz ana kadroya girdi mi? İşte ana kadro yarışmacıları…

Gündemde yoğun bir şekilde Masterchef Araz kimdir? Masterchef Araz ana kadroya girdi mi? Sorularının yanıtları araştırılır oldu. TV8 akşam kuşağında yayınlanan ve her sezonu ilgiyle izlenen fenomen yarışmada final turu elemeleri devam ediyor. Rekabetin üst düzeyde olduğu yarışmada heyecan dolu anlar yaşanıyor. Peki Masterchef ana kadro yarışmacıları kimler, Araz da katıldı mı?

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2021, 00:04 Güncelleme 12 Ağustos 2021, 00:19
Masterchef Araz kimdir? Masterchef Araz ana kadroya girdi mi? İşte ana kadro yarışmacıları…

İÇİNDEKİLER

Masterchef Araz kimdir? Masterchef Araz ana kadroya girdi mi? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. TV8'in fenomen yarışması ilgiyle izlenmeye devam ediyor final turunda ana kadroya hangi yarışmacıların katılacağı merakla takip ediliyor. Peki Masterchef Araz ada kadro yarışmacılarının arasında katıldı mı? İşte detaylar…

MASTERCHEF ARAZ KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Araz Aknam 30 yaşında ve İran Azerisidir. Araz Aknam yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. İran'da 10 yıl yaşayan Araz Aknam'ın mesleği inşaat mühendisliğidir. Yarışmacının daha önceden herhangi bir mutfak deneyimi olmasa da küçük yaşlardan itibaren mutfağa ilgili olduğunu belirtiyor. Araz Aknam ABD'de 8 yıl yaşamış ve Amerikan futbolu oynamaktadır. Araz Aknam kısa bir süre önce nişanlanmıştır ve evlenmiştir.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021 ANA KADRO YARIŞMACILARI KİMLER?

İkinci final turu haftasında sekiz ana kadro yarışmacısı açıklandı. İşte, kazananlar:

- Fatma Polat

- Milhan Erdem

- Dilara Başaran

- İbrahim Cingözler

- Tunahan Ak

- Şükrü

- Hamza

- Burcu

- Görkem