Tolga Güleç'ten Can Yaman'a sert tepki! ‘Bir katkın olsun şu dünyaya’ dedi isyan etti

Türkiye'de çok sayıda noktada orman yangınlarıyla mücadeleler sürerken bazı ünlü isimler duyarsızlıkları nedeniyle tepki çekti. Bunlardan biri de Türkiye'nin içinde bulunduğu felaket ile ilgili henüz herhangi bir paylaşımda bulunmayan Can Yaman oldu. Instagram sayfasında 8,5 milyon takipçi sayısına ulaşan oyuncunun, yardım çağrıları yerine tatilden pozlarını yayınlaması birçok vatandaşın tepkisini çekti. Yaman’a bir tepki de meslektaşı Tolga Güleç’ten geldi. “Üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp etkileşim kasacağına, yapsana 2 paylaşım, ihtiyaç listesi paylaş en azından…” ifadelerini kullanan Güleç, adeta ateş püskürdü. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2021, 18:01 Güncelleme 02 Ağustos 2021, 18:01
Tolga Güleç’ten Can Yaman’a sert tepki! ‘Bir katkın olsun şu dünyaya’ dedi isyan etti

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de çok sayıda noktada orman yangınlarıyla mücadeleler sürerken bazı ünlü isimler bağışta bulunduğunu duyurarak örnek oldu, bazıları ise yardım yerleri için ihtiyaç listelerini yayınladı.

Ancak sosyal medyada geniş kitlelere seslenme imkanı olan bazı ünlüler, konuyla ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı ve duyarsızlıkları nedeniyle tepki çekti.

Bunlardan biri de Türkiye'nin içinde bulunduğu felaket ile ilgili henüz herhangi bir paylaşımda bulunmayan Can Yaman oldu.

Instagram sayfasında 8,5 milyon takipçi sayısına ulaşan oyuncu, yangınlarla ilgili tek bir paylaşım yapmazken sosyal medya hesabından üstsüz pozlarını paylaşınca sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra meslektaşlarının da sert tepkisi ile karşılaştı.

Kaslarını sergilediği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Can Yaman'a Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinden tanınan oyuncu Tolga Güleç'ten gelen tepki ise dikkat çekti.

Tolga Güleç, "Kardeş durmadan Instagram'da üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp like/etkileşim kasacağına, yapsana 2 paylaşım, ihtiyaç listesi paylaş en azından. Paylaş ulan bir şey paylaş. Tamam en yakışıklı sensin, en iyi vücut sende tamam..." diyerek meslektaşına ateş püskürdü.