Çekim sırasında fenalaştı rol arkadaşları seferber oldu! Ünlü oyuncu Hülya Duyar’dan kötü haber

Ünlü oyuncu Hülya Duyar, Cem Yılmaz ile birlikte kamera karşısına geçtiği bir reklam filminin çekiminde fenalaştı. Çekim sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren 51 yaşındaki oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Duyar’ın rahatsızlığını öğrenen rol arkadaşları Cem Yılmaz, Bahtiyar Memili ve dostları hemen seferber oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2021, 01:47 Güncelleme 03 Ağustos 2021, 01:47
Çekim sırasında fenalaştı rol arkadaşları seferber oldu! Ünlü oyuncu Hülya Duyar’dan kötü haber

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Hülya Duyar, Cem Yılmaz ile birlikte kamera karşısına geçtiği bir reklam filminin çekiminde fenalaştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 51 yaşındaki oyuncu, reklam filminin ardından gittiği tatilde de baygınlık geçirdi.

Yapılan kontrollerde ünlü oyuncu Hülya Duyar'ın beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Duyar'ın rahatsızlığını öğrenen rol arkadaşları Cem Yılmaz, Bahtiyar Memili ve dostları hemen seferber oldu.

Sevilen oyuncu için Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Uğur Türe'den randevu alındı.

Duyar'ın hastaneye yatacağı ve çarşamba günü ameliyat olacağı öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPTI!
Sağlık durumu hakkında konuşan Duyar, şu ifadeleri kullandı: "Reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım.

Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde de büyük bir tümöre rastlandı. Öğrenen herkes aynı gün seferber oldu, hemen Uğur Türe'den randevu aldılar kısmetse çarşamba ameliyat olacağım"