Kardeş acısı yaşayan Alişan’ı kahreden haber! Yakınının ölümüyle sarsıldı

Kardeş acısı yaşayan Alişan’ı kahreden haber! Ünlü türkücü Alişan, geçen hafta kardeşi Selçuk Tektaş’ı genç yaşta toprağa vermişti. Kardeş acısı yaşayan Alişan, ikinci kez ölüm haberi ile sarsıldı. Alişan’ın kuzeni Ozan Ebcin'in banyoda düşerek kafasını betona çarpması üzerine vefat etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2021, 17:45 Güncelleme 29 Temmuz 2021, 18:45
Kardeş acısı yaşayan Alişan’ı kahreden haber! Yakınının ölümüyle sarsıldı

İÇİNDEKİLER

Alişan'ın menajerliğini de üstlenen kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle vefat etmişti. Kardeş acısı yaşayan Alişan, ikinci kez ölüm haberi ile sarsıldı.

Gelen son dakika haberine göre; bir hafta içinde ikinci kez ölüm şoku ile karşılaşan Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin'in banyoda düşerek kafasını betona çarpması üzerine vefat etti.

Talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Ozan Ebcin en son kuzeni Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmıştı.

NE OLMUŞTU?
Ünlü şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Selçuk Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tektaş ailesi, Selçuk Tektaş'ın vefatının 7. günü vesilesi ile Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu.

SUZAN TEKTAŞ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Suzan Tektaş, mevlit sırasında gözyaşlarına boğulurken Alişan annesini teselli etmeye çalıştı. Namazdan sonra yanına giderek annesine sarılan şarkıcı da gözyaşlarına hakim olamadı.

AKŞAM EZANINI ALİŞAN OKUDU
Ayrıca Akşam ezanını ünlü şarkıcı Alişan'ın okuması da dikkatlerden kaçmadı.

KARDEŞİNİN MEZARINI YAPTIRDI
Geçtiğimiz hafta kardeşini toprağa veren Alişan, Selçuk Tektaş için her gün dua okuyor ve okutuyor. Kardeşinin mezarını düzenletip çiçekler ektiren Alişan'ın sık sık mezarlığa gittiği zamanın çoğunu orada geçirdiği öğrenildi.