Fatoş Yelliler'den eski eşi Berdan Mardini'ye şok suçlama! Aracında silahlı saldırıya uğramıştı mahkeme o talebi kabul etti

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, 2010 yılında nikah masasına oturduğu Fatoş Yelliler ile dört ay önce anlaşmalı olarak boşanmıştı. Yelliler ise Berdan Mardini ile evliliğini sonlandırmasından kısa bir süre sonra aracında silahlı saldırıya uğrayarak bacağından vurulmuştu. Saldırı olayında şarkıcının azmettirici olduğunu iddia eden Fatoş Yelliler, soluğu mahkemede alarak eski eşi Berdan Mardini hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2021, 18:22 Güncelleme 28 Temmuz 2021, 18:22
Fatoş Yelliler’den eski eşi Berdan Mardini’ye şok suçlama! Aracında silahlı saldırıya uğramıştı mahkeme o talebi kabul etti

İÇİNDEKİLER

2010 yılında nikah masasına oturan Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, dört ay önce anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Yelliler, boşanmadan kısa bir süre sonra korkunç bir olay yaşamıştı. Genç kadın, aracında silahlı saldırıya uğrayarak bacağından vurulmuştu.

Vurulma olayında şarkıcının azmettirici olduğunu öne süren Fatoş Yelliler, Mardini hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı ve valilikten yakın korunma talep etti.

Mahkemeye sunulan dilekçede Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'i daha önce de ölümle tehdit ettiği ve psikolojik şiddet uyguladığı belirtildi.

İKİ AY UZAKLAŞTIRMA
Mahkeme kararına göre; Berdan Mardini, 2 ay süreyle eski eşi olan mağdur Fatoş Yelliler'e yaklaşamayacak, iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek ve şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

NE OLMUŞTU?
Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açtı.

Tabancadan çıkan mermilerle Yelliler'i bacağından yaralarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fatoş Yelliler'i hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise yaptıkları olay yeri inceleme çalışmasının ardından 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

KONSER SONRASI AÇIKLAMADA BULUNDU
Bodrum'da sahne alan Berdan Mardini, basın mensuplarının eski eşi ile ilgili sorularına şöyle karşılık verdi: "Herkes hak ettiğini yaşar bu dünyada. Bizim bilmediğimiz görmediğimiz bir takım şeyler oldu, bunları gördükten sonra beraber olmamız mümkün değildi. Allah hayırlısını etsin"

"BU İNSANIN HAYATINDA BİR TEK BEN Mİ VARIM?"
"Eski eşine saldıracak bir insan böyle mi durur?" diyen şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben onu avukatımla beraber yaptığım açıklamalarda sürekli yazıyorum ama bu sürekli bana soruluyor. Bir tek ben mi varım bu insanın hayatında, ailesi yok mu? Karışık durumlar pozisyonlar olmadı mı? Bunları izlemediniz mi? Bunları sormak için akıl ve mantık gerekiyor"

"Benim böyle şeylerle hiçbir zaman işim olmadı. Sanatım ve işimle gündeme gelmeye çalıştım. Bunları yıkmaya çalışan böyle ahlaksızlıklar yapan insanlara da hiçbir zaman tasvip etmedim. Şeref, haysiyet yoksunu insanları hayatımdan çıkarttım, bu da benim için tecrübe oldu. Çocuklarımın velayeti bende bu her şeyi açıklamıyor mu?"