Şimal hayranlarını korkuttu! Kanser tedavisi gören şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldı

Şimal hayranlarını korkuttu! Bir süredir meme kanseri ile mücadele eden ünlü şarkıcı Şimal, , geçen haftalarda sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak kanseri yendiğini müjdelemişti. Ancak ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını endişelendirdi. Bir süre önce kemoterapi tedavisi sonlanan şarkıcı, bugün rahatsızlanarak Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Menajer Esat Kaba ise şarkıcının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2021, 19:55 Güncelleme 15 Temmuz 2021, 15:04
Şimal hayranlarını korkuttu! Kanser tedavisi gören şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldı

İÇİNDEKİLER

Bir süredir meme kanseri ile mücadele eden ünlü şarkıcı Şimal, , geçen haftalarda sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak kanseri yendiğini müjdelemişti.

Bodrum ve Çeşme'de bugün ve yarın iki ayrı konser vermesi beklenen Şimal, bugün öğle saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

İLK AÇIKLAMA GELDİ
Hastaneye kaldırılarak hayranlarını korkutan Şimal'in sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama menajeri Esat Kaba'dan geldi.

Menajer Kaba, hastane doktorlarının Şimal'in sağlık durumunun stabil olduğunu ve bir süre dinlenmesi gerektiğini söylediğinin altını çizdi.

Sosyal medya hesabından kanser olduğunu duyuran ve kemoterapiye başladığını söyleyen Şimal, geçen haftalarda yaptığı bir paylaşımlar kanseri yendiğini açıkladı.

Güzel haberi peruğunu çıkararak veren şarkıcı, şu ifadeleri kullandı: "O kadar mutluyum ki test sonuçlarım geldi. Hiç kitlem kalmamış o kadar mutluyum ki... Sanırım kurtuldum. Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum. Sırada ameliyatım var. İlaçlardan sonra ameliyat tarihim belirlenecek"

Ünlü şarkıcı, kansere yakalandığını ise şu sözlerle duyurmuştu: "Sevgili dostlarım… İki yıldır elime gelen kitleyi önemsemedim öteledim. Ve o önemsemediğim kitleye meme kanseri teşhisi konuldu.

Kendine çok iyi bakan ve bedenini seven biri olarak, söylemek istediğim şu ki bedenimizin verdiği alarmlara duyarlı olmakmış kendini sevmek… Dışımı süslerken içimi unutmuşum! Kendime çok kızgınım aslına bakarsanız . Hem de benim için en önemli şeyi erteledim sağlığımı.

Her ne kadar bu konularda bilinçli olduğumuzu düşünsek de bazen bazı şeyleri erteleyebiliyormuşuz. Tüm kadınlarımız zamanında önlem almak ve erken teşhis için önce kendi muayenesini kendisi yapmayı öğrenmeli. Lütfen benim gibi yapmayın! Siz kendinizi ertelemeyin!

Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım. Sizlerle bu aşamaların hepsini paylaşacağım, bir yere kaybolmuyorum. İnanıyorum ki daha sağlıklı ve güzel günlerde şarkılarımızı hep birlikte söyleyeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri çok seviyorum"